Veckans tema i Efter Tio är plastikoperationer. Bröst är en av de vanligaste skönhetsoperationerna som görs och nu möter du Irina Albers och Marie Thellenberg .

Irina Albers gjorde en bröstförstoring som kostade henne 50 000 kronor, men hon säger att hon jättenöjd. Hon gick från a-kupa till f-kupa.

- Efter graviditeten och amningen kände jag att de inte var så fina, säger Irina till Efter Tio. Framförallt var de olika stora, sen så hängde dem och jag ville att de skulle återfå sin normala form. Det är klart att det gjorde ont efteråt, men en förlossning gör ondare.

För fyra år sedan fick Marie Thellenberg bröstcancer och tog bort ena bröstet. Efteråt sörjde och saknade hon bröstet och därför lär hon kirurgen konstruera ett nytt bröst av en magmuskel.

- Det var jättejobbigt med bara ett bröst, säger Marie. Nu kan jag klä på mig och av mig och må bra. Innan blev jag påmind om min sjukdom två gånger per dag. Nu känner jag mig frisk. Mina vänner säger att det syns i mina ögon, att livet kommit tillbaka.