Dagens gäster är systrarna Demirbag . De föddes i ett nomadtält i den kurdiska delen av Turkiet och är idag framträdande kulturpersonligheter i Sverige. Dilba som artist och Dilsa som journalist och författare känd för sin rapphet och vassa penna. De berättar om uppväxten och syskonskap. Och så sjunger Dilba senaste singeln Easy.

Att män plastikopererar sig blir allt vanligare. I morgon träffar ni Stefan Herlén som fixat påsarna under ögonen, Benjamin Falk som tillsammans med hela sin tidningsredaktion har lyft sig och Alexander Rafting som lagt ner snart 100 000 på skönhetsoperationer. Plastikkirurgen Rikka Veltheim opererar ett ökande antal män på sin klinik och berättar om ingreppen och risker.

Inför första advent tipsar inredaren Therése Larsson om adventsstjärnor och kocken Christian Hellberg komponerar en ny sorts glögg på äppelmust och calvados och gör tilltugg.

I champagnelunchen Laila Bagge från Idoljuryn, författaren och journalisten Mari Jungstedt och Maria Wetterstrand , språkrör för miljöpartiet.