- Det är väldigt mycket bekräftelse, att man duger, och hur fin man är. Det kändes bra. Jag har även träffat männen, men fått stor ångest efteråt, säger Filippa.

Se intervjun med Filippa i klippet ovan!DÄRFÖR LÄGGER UNGA UT NAKENBILDER

I Malou Efter tio intervjuades också författaren Caroline Engvall, som skrivit boken "Virtuell våldtäkt", om varför unga lägger ut och delar nakenbilder på nätet. Kriminologen Maria Dufva deltog också och berättade hur man ska agera och gav råd till föräldrar om hur man håller koll barnen.

Gör så här om du utsatts för kränkningar på nätet! (Se intervjun i klippet nedan)HÄR KAN DU FÅ HJÄLP & STÖD:

BUP (Barn- och ungdomspsykiatrin)

Hit kan du både ringa själv eller få en remiss från exempelvis skolkurator. Det brukar gå fortare med remiss, men vissa fall prioriteras. BUP:s traumaenhet i Stockholm är en specialenhet för barn och unga som har varit utsatta för sexuella övergrepp. 

BUP Elefanten i Linköping har också en mottagning för utsatta barn och stor kunskap om barn och unga som exploaterar sig på nätet och i verkliga livet.

Du kan också ställa frågor till BUP via internet (www.bup.se).

Barnrättsbyrån

Barnrättsbyrån är en öppen verksamhet som arbetar med barns rättigheter och som kan erbjuda enskilda barn och unga praktisk hjälp, stöd och rådgivning.

Bris, barnens rätt i samhället

Hjälp för dig som är minderårig. Barnens hjälptelefon har nummer 116 111. Bris vuxentelefon om barn har nummer 077-150 50 50.

Rädda Barnens föräldratelefon

Tel. 020-786 786 (finns även föräldramejl, foraldrar@rb.se).

http://www.tv4.se/efter-tio/klipp/g%C3%B6r-s%C3%A5-h%C3%A4r-om-du-har-utsatts-f%C3%B6r-kr%C3%A4nkningar-p%C3%A5-n%C3%A4tet-3133553