Frukost:
Broccoli spenat avokado soppa:
2st Avokados
250gram broccoli
115gram spenat
Olivolja 2 matskedar
Himalya Salt
Grönskaksbuljong utan socker och jäst
Vatten 0,6 liter

Mellanmål 1
Hempdrink (hampa, avokado, vatten)

Lunch:
kikärtsbiffar (Morötter, kikärtor, amaranth, zucchini, rödlök, vitlök, färska kryddor, salt, chilifrukt)
Quinoa
Guacamole
Sallad (färsk spenat, gurka, avokado, grönpaprika, sockerärtor, rödlök)

Mellanmål 2
Hempdrink (vatten, blåbär)
Bovete och kikärtsplättar
1 Blötlägg kikärtorna i kallt vatten dagen innan de skall kokas.
2 Slå bort vattnet på kikärtorna och koka dem i nytt vatten cirka 30 minuter.
3 Koka upp 7 dl vatten, lägg i boveteflingorna och koka upp. Tillsätt lite salt, rör runt och låt det sedan dra färdigt. Blanda med kikärtorna till smet.
4 Stek plättarna i lite olja så att de får färg på båda sidorna.
5 Bredplättarna med avokado. Servera plättarna staplade på varandra med mangold, röda vinbär och gräslök.

Middag: ca 4 personer
Linsgryta:
1 röd, gul och grön paprika
2 Purjolökar
3-4 Morötter
2 msk olivolja
5 dl Linser
8 dl vatten
Spiskummin
Färsk Koriander
Salt
Serveras med en stor sallad

Mellanmål 3
Hempdrink (vatten, avokado hemp)