FRUKOST

Äggröra med kalkon

2 ägg

1 msk grädde

Salt och svartpeppar 

1 tsk smör

100 g rökt kalkon


LUNCH

Blomkålstaboulle med stekt lax och romsås - 1 port

Blomkålstaboulle

1 stort blomkålshuvud
2 citron
2 msk olivolja
1 dl hackad färsk persilja Salt och svartpeppar

2-3 tomater 

1 rödlök 

Bladpersilja

1 laxkotlett á 150 g

Salt och citronpeppar

1 tsk olivolja

1 tsk smör

Romsås

2 msk gräddfil

1 msk caviarmix

1 msk hackad dill

Salt och svartpeppar
Färsk dill


MIDDAG

Kalvfärsfrikadeller med squashtagliatelle – 2 portioner

1 ägg

300 gram kalvfärs

1 pressade vitlöksklyfta

Salt och svartpeppar

1 tsk örtagårdskrydda

¼ citron

1 ½ tsk olivolja

1 burk passerade tomater, 400 g

Salt och svartpeppar

1 tsk torkad oregano och basilika

1 squash

Topping:

2 msk hyvlad peccorinoost



MELLANMÅL

Keso med färska bär - 1 portion

1 ½ dl keso

2 dl färska bär