- Det ska bli spännande att få ha en reflekterande Birro i studion. När Marcus Birro är med vet man aldrig vad som kan hända. Men han har lovat att inte kandidera till partiledare under vårsäsongen, säger Malou von Sivers.

Marcus Birro kommer att få en kommenterande roll i programmet och ses varje måndag i Efter tio.

- Jag är glad över att få jobba med Malou och hela redaktionen som gör Efter tio till ett av TV4:s viktigaste och mest angelägna program. Jag älskar att känslor får vara på riktigt hos Malou. Jag gillar att hon vågar vara allvarlig och innerlig. Det är också befriande att Efter tio är ett inkluderande program, som tittare känner man sig både utmanad och trygg, säger Marcus Birro.

Den andra nyheten under våren är att EM-medaljören Malin Ewerlöf har fått uppdraget att ändra Malous inställning till löpträning.

- Jag hatar att springa, så det kommer att bli en utmaning. Malin har sagt att hon ska kunna programmera om min hjärna, säger Malou.

Dessutom får tittarna lära känna fotomodellerna hos agenturen Fair Faces. I en dokumentärserie skildras de unga grundarnas kamp för en mer rättvis modebransch. Efter att själva ha jobbat gratis och blivit utnyttjade startar de nu en egen modellagentur.