Tema: Kritikerrosade författaren Ann Heberlein har kämpat hela livet med en ångest som flera gånger drivit henne till självmordsförsök. För sju år sedan fick hon diagnosen manodepressiv. Hur fungerar livet när man pendlar mellan två så extrema känslolägen?

"Vad är normala mörka känslor och när behöver vi faktiskt hjälp? Har de mörka känslorna en funktion? "Idag täcker depressionsbegreppet snart in varje mörker och det finns faror med det", säger Karin Johannisson , professor i idéhistoria som kommer till studion

Dagens gäst: Efter stor och lång längtan har nu Marcus Birro och hans sambo Jonna Vanhatalo blivit föräldrar till en liten son. De berättar om den omtumlande händelsen och sitt nya liv.

Champagne och kluriga moraldilemman med mångsysslaren Peter Siepen , författaren och poeten Marcus Birro och före detta LO-ordföranden Stig Malm .

Sugen på en ny hobby? Då kanske betonggjutning är något för dig. Stylisterna och inredarna Sania och Susanna tipsar om vad du kan göra av betong och hur du gör för att lyckas.