10.00: "Mamma, det kunde varit du"

Veckans tema: Efter brottet. För lite drygt ett år sedan dödades en 15-årig pojke och en 57-årig kvinna i ett vansinnesdåd i Ljungsbro utanför Linköping. Händelsen väckte stor uppmärksamhet och mördaren dömdes till livstids fängelse. För första gången berättar nu hans före detta sambo Martina om hur hon och deras tre barn i många år levt i skräck. Domen har gett dem en tillfällig fristad.

10.23: "Jag hade dagar när jag inte gick ur sängen"

Framgångsrika bloggaren, designern, programledaren och Let´s dance-deltagaren Rebecca Stella Simonsson berättar om baksidan av framgången och att ständigt vara offentlig. Rebecca gick in i en depression och upplevde social fobi. De täta samtalen med psykologen blev hennes räddning. 

10.40: Vi rör våra mobiler oftare än dem vi älskar

Enligt en fransk undersökning rör vi våra mobiler 150 gånger per dygn, många gånger fler än vi rör vår partner. Vad gör detta med oss? Skådespelaren Ewa Fröling och programledaren Mark Levengood möts i Malous filosofiska salong. Och så frågar vi oss om det stämmer, det som Tage Danielsson sa: "Utan tvivel är man inte riktigt klok".

11.20: Justitieministern svarar på brottsoffrens kritik  

Veckans tema: Efter brottet. Malin Lundgren som våldtogs av sin pappa fick inte hjälp till vård och terapi. Varken socialtjänst, skola eller polis gjorde något åt misshandel och konflikter i Jens Fougstedts familj. Åklagaren Ulrika Rogland skäms för polisens bristande utredningar och slutade sitt jobb. Idag svarar justitieminister Morgan Johansson (S) på hur han vill göra situationen bättre för dem som utsatts för våld i nära relationer.

Följ oss i sociala medier:

facebook.com/Maloueftertio
twitter.com/Maloueftertio
instagram.com/Maloueftertio

Malous salong som podd: Lyssna i iTunes på www.acast.com/maloueftertio eller på http://www.tv4.se/maloueftertio

Prenumerera också på vår Youtube-kanal: youtube.com/Maloueftertio