Att sköta pelargoner är inte bara blomvård; det är människorvård, menar Lasse Anrell som kommer med sin nya bok "Tankar om pelargoner". Att gå och nypa i knoppar ger plats för stora tankar om livet men Lasse ger också praktiska råd om hur du sköter om dina pelargoner.

I veckans bok "Göra gott" väver norska Trude Marstien ihop 118 personers liv i en ömsint roman om tillkortakommande och jakt på lycka och kärlek.

Konstnären Helene Billgren , livsstilscoachen Mia Törnblom och kulturjournalisten Ulrika Kärnborg tycker till om veckans bok och tipsar om egna favoriter i bokhyllan.

Hanna och Georg Pauli var på många sätt ett modernt konstnärspar där både utvecklade sina karriärer, sida vid sida tillsammans med sin familj. I slutet av mars uppmärksammas konstnärsparet i en utställning på Judiska museet i Stockholm. Barnbarnet Agneta Pauli och barnbarnsbarnet Georg Pauli kommer och berättar om sina släktingar. Yvonne Jacobsson, museichef Judiska museet pratar om utsällningen.

Dessutom lagas det mat i studion. I Korea är maten kärlek menar syskonen Byung-Soon och Byung-Hi Lim som bjuder på traditionella koreanska rätter.