10.00 William Spetz om saknaden efter sin mormor

Youtube-fenomenet William Spetz har 45 miljoner följare på sina videor men tar nu steget över till scenen. I höst har hans nya föreställning premiär "Mormor, jag vet att du är i himlen men har du tid en timme?" En föreställning om längtan efter mormor och den problemfyllda tiden som tonåring.

10.17 "Svartsjukan gjorde att det svartnade för ögonen"

Veckans tema handlar om svartsjuka. En person som hela sitt liv känt svartsjuka är skådespelaren Rikard Wolff. Stundtals var känslan så stark att han tog till knytnävarna. Samtidigt menar Rikard att svartsjuka är oundvikligt i en kärleksrelation.

10.36 Marianne Mörck om sitt stora samlarintresse

Artisten Marianne Mörck har en femtioårig karriär bakom sig och har stått på de flesta stora scenerna men det är med en roll hon alltid blir förknippad. Den som Wallanders sekreterare. Privat umgås hon helst med sig själv som sällskap och sina 35 000 Kinderägg-figurer.

11.00 Finns det något bra med att ha ångest?

Malous salong gästas idag av författarna Daniel Sjölin och Beate Grimsrud som diskuterar om det finns något bra med att ha ångest. Och vad är det som avgör om vi tycker något är eller fult eller fint?

Följ oss i sociala medier:

http://www.facebook.com/Maloueftertio

http://www.twitter.com/Maloueftertio

http://www.instagram.com/Maloueftertio

Malous salong som podd: Lyssna i iTunes på http://www.acast.com/maloueftertio eller på http://www.tv4.se/maloueftertio

Prenumerera också på vår Youtube-kanal: youtube.com/Maloueftertio http://www.youtube.com/maloueftertio