Extern länk
Början på sidans innehåll

Perspektiv

Perspektivpanelen med intressanta och spännande samtal om allt mellan himmel och jord.Perspektivpanelen med intressanta och spännande samtal om allt mell...

”Kärleken från tittarna har varit fantastisk”

Det är dags för den sista Perspektivpanelen någonsin med Marie Göranzon, Martina Montelius och Åsa Beckman. Tillsammans med Malou pratar de om att göra slut och att säga hejdå. Panelen passar på att tacka alla er tittare som följt dem under åren. Och Jan Emanuel Johansson dyker plötsligt upp och gästar panelen!

Jan Emanuels kupp i direktsändning – efter Marie Göranzons fikanobb

En av förra årets absolut största snackisar var när Marie Göranzons topplock gick som många gånger förr.Under intervjun med Malou von Sivers satt den omdiskuterade socialdemokraten Jan Emanuel Johansson bredbent i fåtöljen. Något Marie Göranzon lade märke till och inte uppskattade.– Det är den vidaste bensträckning jag har sett. Det där är ju ett otyg som en del män har för sig och jag kunde inte höra ett ord vad han sa, sa hon då.Efter Dramatendrottningens utspel bjöd Jan Emanuel in henne på en fika – någon hon avböjde.Men under den sista sändningen någonsin av Malou efter tio bjöd Jan Emanuel på en fikakupp.

Det skrattar Perspektivpanelen åt

Perspektivpanelen med Marie Göranzon, Martina Montelius och Helena Bergström! Vad skrattar panelen åt? Det diskuteras i spelaren ovan.