Eldsjälsgalan med Miljonbingo

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Eldsjälsgalan med Miljonbingo

Eldsjälsgalan 2015

Eldsjälsgalan är plattformen för hylla föreningslivet och dess eldsjälar.

Eldsjälsgalan är plattformen för hylla föreningslivet och dess eldsjälar.

För åttonde året sänder TV4 Eldsjälsgalan för att hylla föreningslivet och dess eldsjälar. Målet är att uppmärksamma de människor som varje dag lägger ner sin själ i föreningar runt om i landet men inte alltid får den uppskattning de förtjänar. Utöver årets eldsjäl delas det även ut priser och stipendier i kategorierna årets unga ledare och årets förening.

Programledare är Ingvar Oldsberg och uppträder gör Jill Johson, Doug Seegers, Say Lou Lou, Molly Sandén och Lasse Stefanz.

Det blir också miljonbingo där tittarna kan vinna pengar.

Se direktsändningen här

Här är vinnarna på Eldsjälsgalan 2011

En baskettränare från Bräcke i Jämtland korades till Årets Eldsjäl under Eldsjälsgalan 2011, evenemanget som hyllar de svenska föreningshjältarna. – Det känns...

En baskettränare från Bräcke i Jämtland korades till Årets Eldsjäl under Eldsjälsgalan 2011, evenemanget som hyllar de svenska föreningshjältarna. – Det känns surrealistiskt, sa hon till Peter Jihde och Kristin Kaspersen efter överraskningen.

Under torsdagens Eldsjälsgala fick baskettränaren Monica Sandström ta emot den hedervärda utmärkelsen Årets Eldsjäl.

För sitt oförtröttliga engagemang i att ordna aktiviteter för barnen och ungdomarna på klubben i Bräcke och för att hon lyckats öka medlemsantalet trots ortens sinande befolkningsmängd röstades hon fram som vinnare av svenska folket.

Det var en lycklig och rörd Monica som tog emot priset av Anette Norberg under galan.
– Det känns surrealistiskt, är det såhär att vara kändis. Tack alla som har röstat, det här är helt fantastiskt, sa den lyckliga vinnaren till programledarna Peter Jihde och Kristin Kaspersen.

Fler eldsjälar

En jury korade även IK Sävehof till Årets Förening och Cissela Said Alenius från Husums IF till Årets Unga Ledare.


Övriga vinnare

Eldsjälsgalan bjöd även på MiljonBingo med Janne Bylund och numren ropades ut ackompanjerat av Charlotte Sinclair och Calle Sterner från Let’s Dance samt de svenska juniormästarna i pardans.

Bland annat fick Malin Svensson från Vänersborg en Volvo full med pengar till ett värde av ca 1,3 miljoner.

Janne Bylund skrapade även fram 100 000 kronor på Sverigelotten till Lorna Sjögren från Göteborg. Allt överskott från lottförsäljningen går som vanligt tillbaka till Sveriges föreningsliv.

Eric Saade intog scenen

På artistsidan framträdde tonårsidolen Eric Saade, dansbandskungarna Lasse Stefanz, Nanne Grönvall tillsammans med Sator samt det norska stjärnskottet Maria Mena tillsammans med danska uppstickaren Mads Langer.