Elementary

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Elementary

Elementary flyttar till TV4 Play

Från och med måndag 3 mars flyttar serien Elementary ut ur tv-tablån och ses från och med då exklusivt i TV4 Play.

Från och med måndag 3 mars flyttar serien Elementary ut ur tv-tablån och ses från och med då exklusivt i TV4 Play.

Serien Elementary kommer fortsättningsvis att ligga i TV4 Play när det nu flyttas ur tv-tablån. Måndagar från 22:00 kommer du att kunna se senaste avsnittet här:
http://www.tv4play.se/program/elementary

Programmet kommer som tidigare att ligga 7 dagar gratis i TV4 Play och går sedan över till TV4 Play Premium.

Elementary är en amerikansk kriminaldramaserie. I Elementary har hela Sherlock Holmes-mytologin flyttats till USA och historierna utspelas i nutid.

Let's dance och två premiärer gav succépåsk i TV4

Den åttonde säsongen av Let's dance fick en strålande start på långfredagen och på måndagen gjorde även frågesportprogrammet Fantasterna och serien Elementary...

Den åttonde säsongen av Let's dance fick en strålande start på långfredagen och på måndagen gjorde även frågesportprogrammet Fantasterna och serien Elementary succépremiärer.

På långfredagen var det dags för årets Let's dance-par att inta dansgolvet. Och vårens första avsnitt lockade hela 2,1 miljoner tittare i snitt, vilket är den näst starkaste premiärsiffran under programmets historia.

Annandag påsk bjöd sedan på två efterlängtade premiärer - Fantasterna och Elementary. Hela 1 060 000 personer såg när Patrik Rosell excellerade i ämnet Melodifestivalen, och 870 000 tittare följde nya serien Elementary med Jonny Lee Miller och Lucy Liu.

- Vilken fantastisk påskhelg för TV4! Let's dances säsongsstart drog den största publiken för programmet sedan 2009 och Fantasterna fick en flygande start med miljonpublik. Riktigt roligt! säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Helena Forsman, TV4:s programchef för inköp, är naturligtvis nöjd och passar även på att bjuda på en nyhet:

- Härligt att tittarna gav oss så fina premiärsiffror på Elementary. Andelen ligger i nivå med starten för en långkörare som Lost. Det är särskilt kul eftersom det blev klart för bara några dagar sedan att serien, som går stabilt i USA, kommer att komma tillbaka för en säsong till.

Källa: Preliminära siffror från MMS

En ny Holmes och en ny Watson i New York

I TV4:s nya kriminalserie Elementary m,öter vi Sherlock Holmes och Dr Watson i helt ny och modern tappning.

I TV4:s nya kriminalserie Elementary m,öter vi Sherlock Holmes och Dr Watson i helt ny och modern tappning.

I Elementary har hela Sherlock Holmes-mytologin flyttats till USA och historierna utspelas i nutid. Sherlock Holmes bor i New York efter rehabilitering för sina drogrelaterade problem. Han vill gärna återgå till sitt tidigare jobb som fristående konsult i brottsutredningar och kontaktar därför sin gamla vän inom New Yorkpolisen, Tobias Gregson.

För att Sherlock inte ska få ett återfall i dåliga vanor engageras dr Joan Watson. Tillsammans tar de sig an en mängd olika fall där Sherlocks unika logiska förmågor får fritt spelrum.

Elementary är en laddad kriminalserie som tar de gamla Sherlock Holmes-berättelserna till nya dramatiska nivåer. Huvudrollerna spelas av Johnny Lee Miller och Lucy Liu.

Klicka här för att se de första minuterna ur pilotavsnittet.