Extern länk
Början på sidans innehåll

En ska bort

I tävlingsprogrammet En ska bort blir det spänning på hög nivå när de tävlande under olika frågeronder ska lista ut vilken av fyra bilder i en kategori som inte passar in - och ska därmed bort. Mycket står på spel då högsta vinsten är en miljon kronor. I tävlingsprogrammet En ska bort blir det spänning på hög nivå när ...

Vill du vara med i En ska bort?

En ska bort är snart tillbaka, som vanligt med Rickard Sjöberg i spetsen. Just nu söker vi deltagare för inspelningarna som sker sent i höst, så ta chansen och sök!

En ska bort är tillbaka i början av 2018!

Den 6:e januari är En ska bort äntligen tillbaka, som vanligt med Rickard Sjöberg i spetsen. Hela 20 avsnitt har vi att se framemot under den nya säsongen. Programmet sänds på lördagar med start 19.30 i TV4.

Spela "En ska bort" i mobilen

Vill du spela med i TV-programmet "En ska bort" och samtidigt ha chansen att vinna pengar? Varje vecka utmanar du TV-tittare över hela landet och har chans att vinna tusentals kronor. Programmet sänds på lördagar kl. 19:30 i TV4 med start den 16 januari.

"En ska bort" - ny lördagsunderhållning

I tävlingsprogrammet En ska bort blir det spänning på hög nivå när de tävlande under olika frågeronder ska lista ut vilken av fyra bilder i en kategori som inte passar in - och ska därmed bort. Mycket står på spel då högsta vinsten är en miljon kronor. En ska bort är utvecklat i samarbete med PostkodLotteriet och leds av Rickard Sjöberg.