Ernst Kirchsteiger ställer upp i ostrullartävling
32 sek
Ernst Kirchsteiger besöker staden Pienza där det pågår en festival till pecorinoostens äre. Här får han vara med i den traditionella ostrullartävlingen.
Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien där han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på.
Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien där han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på.
Ernst Kirchsteiger besöker staden Pienza där det pågår en festival till pecorinoostens äre. Här får han vara med i den traditionella ostrullartävlingen.
Ernst Kirchsteiger gör en egen vas av en syltburk som dekoreras med olika blad.
Ernst Kirchsteiger lagar olika aperitivos till sin fest. Det blir Crostini di tono, friterade risbollar och svampbruschetta. Alla recept hittar du på www.recept.nu
Till sin stora fest lagar Ernst Kirchsteiger saltimbocca. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger gör en marmelad av färska fikon och valnötter som passar bra till pecorinoost. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Såhär kan du själv göra den bladvas som Ernst Kirchsteiger gör i episod 5 av Ernst i Toscana 2015.
Här hittar du inköpslistan för episod fem av Ernst i Toscana 2015.
Det har blivit dags för det sista avsnittet av Ernst i Toscana för den här gången och det går helt i festens tecken.
Här hittar du inköpsställena för allt som visas i episod fyra av Ernst i Toscana 2015.
Så här gör du själv Ernst Kirchsteigers mosaikfat av porslinsskärvor.
Ernst Kirchsteiger gör sin egen variant av tomatsoppan pappa al pomodoro och gör en egen pasta av ett antikt italienskt sädesslag. Receptet hittar du på www.recept.nu
Ernst Kirchsteiger gör en dippsås av sardeller, med tydlig sälta, som passar perfekt som tilltugg. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Allt i andan av enkelhet gör Ernst Kirchsteiger servettringar av olivkvistar.
Ernst Kirchsteiger använder ett gammalt plåtlock och krossade tallrikar för att göra ett eget mosaikfat.
Ernst Kirchsteiger lagar en rätt som i Toscana kallas bönor gjorda som småfåglar. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger hyllar sin favoritsoppa.
I ett exklusivt klipp som inte visats i tv tipsar Ernst Kirchsteiger om hur man gör en god omelett med härliga toskanska råvaror.
Till sin festmåltid i Toscana lagar Ernst Kirchsteiger polentapudding med parmesan och lardo cremo paradiso.
Ernst Kirchsteiger tillagar en vildsvinsgryta där köttet får marinera länge och koka länge.
Ernst Kirchsteiger gör bordsdekorationer av citroner, lagerbladskvistar och olivkvistar.
Ernst Kirchsteiger ska ha fest för vänner och bekanta och tänker bland annat bjuda dem på en toskansk fisk- och skaldjursgryta. Receptet finns på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger gör en stor toskansk festkrans med citroner, berlottibönor och mycket annat. På www.tv4.se hittar du beskrivning av hur man gör kransen.
Här kan du se var allt i episod 3 av Ernst i Toscana är köpt.
Ernst Kirchsteiger binder en toskansk festkrona i Ernst i Toscana 4 maj 2015. Har ser du hur du själv kan göra kransen.
Ernst Kirchsteiger besöker en marmorgruva i Pietrasanta där man bryter carraramarmor. Här har marmor brutits ända tillbaka till antiken och bland annat renässanskonstnären Michelangelo hämtade marmor härifrån till sina skulpturer.
Ernst Kirchsteiger bakar ett italienskt bröd med färska vindruvor och rosmarin
som kallas ”schiacciata con l’uva”. Receptet finns på www.recept.nu
Ernst Kirchsteiger lagar stående lasagnestubbar med salsiccia och spenat. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger ska bjuda sina toskanska vänner på en picknick och då vill han bland annat bjuda på olivtapenade och aubergineröra. Receptet finns på www.recept.nu
Här hittar du Ernst Kirchsteigers inköpslista för episod 2 av Ernst i Toscana.
Ernst Kirchsteiger gör en bordsduk/filt i form av ett lapptäcke som påminner honom om Toscana. Såhär kan du själv sy ett likadant.