0:41
Spela

Det blir fest hemma hos Ernst i Toscana
klipp
längd
0:41
Det har blivit dags för det sista avsnittet av Ernst i Toscana för den här gången och det går helt i festens tecken.
Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.
Läs merDet har blivit dags för det sista avsnittet av Ernst i Toscana för den här gången och det går helt i festens tecken.
Till sin stora fest lagar Ernst Kirchsteiger saltimbocca. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger gör en marmelad av färska fikon och valnötter som passar bra till pecorinoost. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger lagar olika aperitivos till sin fest. Det blir Crostini di tono, friterade risbollar och svampbruschetta. Alla recept hittar du på www.recept.nu
Ernst Kirchsteiger gör en egen vas av en syltburk som dekoreras med olika blad.
Ernst Kirchsteiger besöker staden Pienza där det pågår en festival till pecorinoostens äre. Här får han vara med i den traditionella ostrullartävlingen.
Ernst Kirchsteiger gör en dippsås av sardeller, med tydlig sälta, som passar perfekt som tilltugg. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Allt i andan av enkelhet gör Ernst Kirchsteiger servettringar av olivkvistar.
Ernst Kirchsteiger gör sin egen variant av tomatsoppan pappa al pomodoro och gör en egen pasta av ett antikt italienskt sädesslag. Receptet hittar du på www.recept.nu
Ernst Kirchsteiger använder ett gammalt plåtlock och krossade tallrikar för att göra ett eget mosaikfat.
Ernst Kirchsteiger lagar en rätt som i Toscana kallas bönor gjorda som småfåglar. Receptet hittar du på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger hyllar sin favoritsoppa.
I ett exklusivt klipp som inte visats i tv tipsar Ernst Kirchsteiger om hur man gör en god omelett med härliga toskanska råvaror.
Ernst Kirchsteiger ska ha fest för vänner och bekanta och tänker bland annat bjuda dem på en toskansk fisk- och skaldjursgryta. Receptet finns på www.recept.nu.
Ernst Kirchsteiger gör bordsdekorationer av citroner, lagerbladskvistar och olivkvistar.
Till sin festmåltid i Toscana lagar Ernst Kirchsteiger polentapudding med parmesan och lardo cremo paradiso.
Ernst Kirchsteiger gör en stor toskansk festkrans med citroner, berlottibönor och mycket annat. På www.tv4.se hittar du beskrivning av hur man gör kransen.
Ernst Kirchsteiger tillagar en vildsvinsgryta där köttet får marinera länge och koka länge.
Ernst Kirchsteiger besöker en marmorgruva i Pietrasanta där man bryter carraramarmor. Här har marmor brutits ända tillbaka till antiken och bland annat renässanskonstnären Michelangelo hämtade marmor härifrån till sina skulpturer.
Ernst Kirchsteiger gör en marmelad på vindruvor och rödlök.