Fångarna på fortet

Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från januari 2011

Charlotte Kalla på löpbandet

Två riktigt starka lag drabbade samman i säsongsfinalen av Fångarna på fortet, och i slutänden var det skidlandslaget som drog det längsta strået. Kolla till exempel när lagkaptenen Charlotte Kalla visade upp imponerande balans och simultanförmåga på löpbandet.

Läs hela

Här avgörs finalen på fortet

Skidåkarna tog ledningen över kampsportarna i cellerna, men båda lagen fick besöka skattkammaren så matchen var öppen in i det sista. Här är avgörandet...

Läs hela

Bebés gåtor - och alla svar

Bébé Fouras ståller kluriga gåtor.

Missade du något svar - eller vill du sätta dina vänner på prov? Här har du Bebés gåtor och de rätta svaren.

Läs hela

Dags för säsongsfinal i Fångarna på fortet

Det blir skidlandslaget mot kampsportslaget i säsongsfinalen av Fångarna på fortet - två urstarka lag som båda imponerade i sina tidigare matcher. Vem går segrande ur kvällens kamp? Se ett klipp ur programmet.

Läs hela

Agneta i svängdörren

Det gäller att ha god simultanförmåga om man ska klara av svängdörren i Fångarna på fortet. Agneta Sjödin demonstrerar hur det ska gå till.

Läs hela

Gunde testar mejseln

Mejselcellen har inte synts så mycket i den här säsongen av Fångarna på fortet - men det kan ju vara bra att veta hur man klarar av den i alla fall. Gunde Sven demonstrerar.

Läs hela

Johan Palm tycker synd om mössen

Johan Palm skickades in att gräva efter en nyckel i urnor fyllda av möss och andra mysiga saker. Kolla klippet från femte avsnittet av Fångarna på fortet.

Läs hela

Henrik Rongedal är bollkung

Henrik Rongedal klarar den trixiga bollabyrinten så snabbt att till och med Gunde Svan tappar hakan. Kolla klippet ur senaste Fångarna på fortet.

Läs hela

Blodigt allvar i syskonkampen på Fortet

När småsyskon ställs mot storasyskon i Fångarna på fortet är det ingen lek. "Blodigt allvar", säger Wendy Rådström från Småsyskonen. "Det blir lätt att krossa de små liven", kontrar Henrik Rongedal från Storasyskonen.

Läs hela

Agneta testar ribbstolen

Det här är en krävande cell som många tävlande på Fortet haft problem med. När Agneta Sjödin testar går det ganska bra - tills hon ska ta sig tillbaka igen...

Läs hela
Visa fler