Anders Bagge får hjälp av Robert Wåtz och Josefin Crafoord i sitt lag.

Anders Bagge är kompositör, sångtextförfattare, musiker, musikproducent och känd som en av jurymedlemmarna i Idol. Han har bland annat skrivit och producerat låtar åt Madonna, Janet Jackson, Santana, J.Lo, Nick Lachey, Jessica Simpson, Céline Dion och Enrique Iglesias.

Robert Wåts är precis som Anders Bagge musikproducent, discjockey och är medlem i gruppen Rob'n'Raz. Han har har arbetet med Titiyo, Leila K, D-Flex, Dr Alban, papa Dee och många andra stjärnor sedan hans musikkarriär startade.

Josefin Crafoord är en känd programledare som inledde sin karriär på ZTV i början av 1990-talet. Hon har bland annat varit prograledare för Silikon och Paradise Hotel och har även lett radioprogrammet VAKNA! med The Voice.

Patrick Ekwalls lagkamrater på fortet är Rickard Sjöberg och Sandra Dahlberg.

Patrick Ekwall är en känd sportjournalist på TV4. Han är numera krönikör och skriver en blogg på fotbollskanalen.se. Han är dessutom programledare för Fotbollskanalen Europa och Ekwall vs Lundh.

Rickard Sjöberg är även han en känd TV4-profil. Sedan 2005 har han varit programledare för Postkodmiljonären. Han har också varit hallåa och programledare för När & fjärran och Alla mot en.

Sandra Dahlberg är kollega till Rickard Sjöberg i programmet Postkodmiljonären där hon åker runt om i Sverige och delar ut vinster. I grunden är hon sångerska och slog igenom i dokusåpan Fame factory. Hon har också deltagit i Melodifestivalen två gånger.

Missa inte när de båda lagen drabbar samman i Fångarna på fortet klockan 20:00 den 13 september!