Det är första gången på fortet för samtliga av veckans deltagare. Lag blå består av Mange Schmidt, Yankho Kamwendo och Zinat Pirzadeh och lag grön av Eric Amarillo, Rakel Wärmländer och Erik Johansson.

Blå laget

Mange Schmidt är en svensk rappare som först blev känd för sina covers på hiphop-klassiker. Sommaren 2006 hade han stora framgångar på listorna med låten Glassigt och året därpå släppte han tillsammans med Petter hiten Giftigt.

Yankho Kamwendo är programledare och musiker men kanske mest känd som programledare i SVTs barnprogram Bolibompa. Han har också gjort huvudrollen som Lennart i tv-serien Leende gulbruna ögon och har turnerat med dansbandet Joyride.

Zinat Pirzadeh är komiker, skådespelare och författare och har bland annat medverkat i filmerna Se upp för dårarna och Beck - Det tysta skriket. Hon har dessutom gett ut en diktsamling och en roman med mera. 2010 blev hon utsedd till bästa kvinnliga ståuppare på Svenska standupgalan.

Gröna laget

Eric Amarillo är popsångare, musikproducent och discjockey och en av medlemmarna i låtskrivarduon The Attic. Våren 2011 släppte han debutsingeln Om sanningen ska fram som blev en landsplåga.

Rakel Wärmländer är skådespelerska och hade huvudrollen i filmen Små citroner gula som hade premiär i februari 2013. Tidigare har hon även varit med i tv-serierna Cleo, Skilda världar och Spung.

Erik Johansson är skådespelare och har bland annat varit med i filmen Himlen är oskydligt blå, julkalenderna Julens hjältar, Sune i Grekland, Nobels testamente och Hinsehäxan.