Ansökningsperioden är avslutad. Om du ansökt och inte blivit kontaktad av redaktionen så har du tyvärr inte gått vidare i uttagningen.

Här personerna som tävlade i Tittarnas lag 2016.

-------------------------------------------

Fångarna på Fortet är ett av TV4:s mest folkkära program med miljonpublik. Nu har du där hemma möjligheten att komma ner till Frankrikes kust och tävla om guldskatten på plats på Fort Boyard. Ansök tillsammans med en vän och kanske är det just ni som, tillsammans med en kändiscoach, får tävla i Fångarna på Fortets nya säsong.

- Fortet är ju en magisk plats som fascinerar! Genom åren har vi fått hundratals förfrågningarna från tittare som vill delta och det känns så kul att vi kan öppna Fortet för dem, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på Fångarna på Fortet.

Ansökan är öppen till och med 1 april 2016. Glöm inte att följa Fångarna på Fortets Facebooksida för senaste nytt om ”Tittarnas lag”.

Lycka till!

Här nedan har vi samlat frågor och svar om ansökan till Tittarnas lag.

Hur ansöker man?
Fyll i Facebookformuläret  senast 1 april 2016.

Hur gammal måste man vara?
För att ansöka till Fångarna på Fortet behöver du vara minst 13 år gammal och folkbokförd i Sverige. Alla under 18 år måste ha målsmans samtycke till att skicka in ansökan.

När är inspelningsperioden?
Programmet med ”Tittarnas lag” spelas in i juni 2016.

Hur många utses för att tävla i ”Tittarnas lag”?
Två lag med två personer kommer att få åka ner till Fort Boyard och tävla.