Förlåt mig är en känsloladdad realityserie där ångerfulla människor får hjälp att göra något av det svåraste som finns – be om förlåtelse. Det kan handla om nära och kära, familjemedlemmar eller nära vänner som de kanske sårat och förlorat kontakten med. Folkkära programledaren Linda Lindorff leder tittarna genom deltagarnas historier och hjälper dem i jakten att finna personen dom vill be om förlåtelse och förhoppningsvis kunna försonas med. 

– Förlåt mig är ett drömprojekt och jag tror starkt på ordets förlåtande kraft. Jag ser framemot att få möta dessa människor, hjälpa dem att ta första steget och säga förlåt. Därför uppmanar jag personer som råkat såra eller svika någon de tycker väldigt om att höra av sig till oss så ska vill söka upp den personen eller personerna i hopp om att reparera den söndrade relationen, säger Linda Lindorff som utvecklar sina tankar om programmet på sin blogg.

Förlåt mig återförenar familjer, läker sår och förändrar livet för de medverkande. Det handlar om människor som bär på tunga sorger, som inte vill något hellre än att gräva ner stridsyxan men som aldrig ensamma skulle våga ta det där steget.

- Programmet har utvecklats mycket sedan den kommersiella tv:n tog sina första stapplande steg och vi har flyttat oss från studiomiljö och möter människor ute i deras egen verklighet och vardag. Det känns både spännande och stort att Förlåt mig är ett program där människor får hjälp med att våga ta första steget för att kunna gå vidare i en sårad relation, säger Fia Fång, exekutiv producent.

SÖK TILL Förlåt mig

Har du någon som du vill försonas med och kan tänka dig att vara med i programmet? Mejla din historia till casting@sto-cph.com eller via formulär https://www.shortaudition.com/stocph?noflash=1