Här följer man familjen Johansson som har tio barn, familjen Wetterholm som har åtta barn och familjen Norrström som har nio.

Deras vardag ser inte riktigt ut som andra barnfamiljers. De tvingas hitta nya vägar för att vardagen ska fungera i en värld som är skapad för familjer på fyra. Men trots de vardagliga bekymren har familjerna ändå den viktigaste ingrediensen för att få livet att fungera, kärleken till sina barn och varandra.

Familjen Johansson i Älvdalen medverkade även i första säsongen av Familjen Annorlunda. Jörgen 39 år och Tina 36, bor i en 6-rumsvilla strax utanför Älvdalen med sina tio barn. Syskonskaran består av Alexander (Alex)15, Amanda 13, Linnéa 12, Matilda 10, Lovisa 9, Evelina 6, Olivia 4, Theodor (Theo) 3 och tvillingarna Noel och Isac som är 2 år.

Familjen Norrström i Märsta består av 36-åriga Mirka, 45-åriga Peter och deras nio barn. Peter har tre barn från ett tidigare förhållande. Barnen är: Kevin 11 år, Linnea 9 år, tvillingarna Jennifer och Benny 6 år, Selina 5 år, Viktor 4 år, tvillingarna Alice och Oliver 2 år, Thor 1 år. De som inte bor med familjen är Peters barn Emmelie 22 år, Daniel 17 år, och Mikaela 16 år.

Familjen har precis flyttat till en större lägenhet i Märsta på fyra rum och kök. Peter är snickare och renoverar ofta hemma. Just nu arbetar han på ett företag på ett byggföretag endast en kvar från hemmet. Mirka som varit mammaledig med Thor, 1 år, ska börja skolan för att vidareutbilda sig till undersköterska. Hon är gravid med sitt tionde barn.

Familjen Wetterholm i Uppsala består av pappa Per 38 år och mamma Carola som är 39 år. Tillsammans har de 8 barn, Janelle 15 år, Patricia 13 år, tvillingarna Robert och Corrinda 9 år, Novalie 5 år, Trixie 3 år, Lovelia 1,5 år. Under säsongen föds sonen Jordan.

Per och Carola träffades 1987. Deras första dotter kom 1994. Familjen Wetterholm har flyttat från lägenhet till hus och återigen till större hus. Nu bor de i ett stort hus utanför Uppsala där alla får plats.Vill du se alla avsnitten av Familjen Annorlunda? Streama programmet direkt på tv4play.se