I den nya säsongen av Familjen Annorlunda medverkar tre familjer som har gemensamt att de har ovanligt många barn.

Vi får följa med familjen Norrström som bor utanför Enköping och har tio barn, med ett elfte på väg, familjen Wahlström i Kinnarp som har sju barn och familjen Wallquist i Karlstad som har tio barn där det äldsta är tjugofem år och det yngsta åtta månader.

Deras vardag ser inte riktigt ut som andra barnfamiljers. De tvingas att hitta nya vägar för att vardagen ska fungera i en värld som är skapad för familjer på fyra. Men trots de vardagliga bekymren har familjerna ändå den viktigaste ingrediensen för att få livet att fungera, kärleken till sina barn och varandra.

I den fjärde säsongen av Familjen Annorlunda är familjen Norrström tillbaka. Nu har de flyttat till en bygdegård strax utanför Enköping och barnen försöker anpassa sig till den nya skolan och förskolan. Pappa Peter och mamma Mirka har tagit sig an en stor utmaning, att renovera huset innan deras elfte barn födds.

I Kinnarp bor Anna och Christian Wahlström med sina sju barn och hos familjen Wallquist i Karstad är det pappa Walle som står för försörjningen, medan mamma Maria gör allt för att tillgodose sin stora familjs behov - vilket kan handla om allt ifrån en grillmiddag till att gå på marknad.

Läs om var och en av familjerna genom att klicka på länkarna till höger.

Del 1 av 10 sänds 30 januari kl 20:00 i TV4.
Reprisen sänds 31 januari kl 15:00 i TV4 samt 4/2 kl 11:30 i TV4