Fantasterna

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Fantasterna

Let's dance och två premiärer gav succépåsk i TV4

Den åttonde säsongen av Let's dance fick en strålande start på långfredagen och på måndagen gjorde även frågesportprogrammet Fantasterna och serien Elementary...

Den åttonde säsongen av Let's dance fick en strålande start på långfredagen och på måndagen gjorde även frågesportprogrammet Fantasterna och serien Elementary succépremiärer.

På långfredagen var det dags för årets Let's dance-par att inta dansgolvet. Och vårens första avsnitt lockade hela 2,1 miljoner tittare i snitt, vilket är den näst starkaste premiärsiffran under programmets historia.

Annandag påsk bjöd sedan på två efterlängtade premiärer - Fantasterna och Elementary. Hela 1 060 000 personer såg när Patrik Rosell excellerade i ämnet Melodifestivalen, och 870 000 tittare följde nya serien Elementary med Jonny Lee Miller och Lucy Liu.

- Vilken fantastisk påskhelg för TV4! Let's dances säsongsstart drog den största publiken för programmet sedan 2009 och Fantasterna fick en flygande start med miljonpublik. Riktigt roligt! säger TV4:s programchef Fredrik Arefalk.

Helena Forsman, TV4:s programchef för inköp, är naturligtvis nöjd och passar även på att bjuda på en nyhet:

- Härligt att tittarna gav oss så fina premiärsiffror på Elementary. Andelen ligger i nivå med starten för en långkörare som Lost. Det är särskilt kul eftersom det blev klart för bara några dagar sedan att serien, som går stabilt i USA, kommer att komma tillbaka för en säsong till.

Källa: Preliminära siffror från MMS