Farmen VIP

Långt bort från verkligheten byter tio svenska kändisar ut deras glamorösa vardagsliv mot ett liv på farmen. Där ska de driva en gård på samma sätt som man gjorde på 1800-talet. Någon som visar sig vara allt annat än en dans på rosor.

Tänk att vi hade turen - Anna Sahlene

Under tiden på Farmen VIP kommer Anna Sahlene väldigt nära Dogge Doggelito och bestämmer sig för att skriva en sång dedikerad till honom.

Här är deltagarna i Farmen VIP 2019

Farmen VIP är tillbaka med ett nytt härligt kändisgäng som antagit utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan. Bland årets deltagare finns brottarlegendaren Frank Andersson, dansaren och artisten Sigrid Bernson och Melodifestivalaktuelle Vlad Reiser.

Spel- och kaoskväll

Deltagarna har klarat veckans uppdrag och får i belöning ett sällskapsspel att roa sig med. Men kvällen övergår i ett smärre kaos då vissa myglar sig till poäng...

Storbonden är hänsynslös

Vänskapsband och historia betyder ingenting längre. Veckans storbonde är hänsynslös mot de andra deltagarna.

Patrik Sjöberg till sjukhus

Patrik Sjöberg är sjuk - och övertalas av de övriga deltagarna att släppa sin envishet och söka läkarvård.

Gutta har auktion på Farmen

Mentor Gutta styr upp en auktion på gården där allt ifrån fotbollar till ren tvätt finns att köpa. Vem tar hem jackpotten?

Plog-Glenn!

Gutta ger deltagarna i uppdrag att ploga potatislandet...

Farmen-Samir "hjälper" till

Wincent, Patrik Sjöberg och Glenn Hysén ska hänga upp och förbereda grisen för slakt. Men insatsen är tyngre än väntat, så Farmen-Samir kommer till undsättning. Det visar sig dock att hans medverkan stjälper mer än det hjälper...

Farmen-Samir Vs Glenn Hysén

Efter att Ola-Conny tvingats lämna Farmen tvingas Samir Badran ta mer ansvar på gården. Första uppdraget blir att hjälpa Glenn med att hugga ved - något som går sisådär...

Här är veckans storbonde

Camilla Henemarks sista uppdrag var att utse veckans storbonde. Här är valet och hennes motivering.

Samir Badran och Ola-Conny blir avslöjade

När nattens inbrott lägger sig över gården är det inte så lätt att orientera sig - speciellt inte när man blir kissnödig. Samir och Ola-Conny kommer på ett sätt att undvika att gå ut, men blir konfronterade vid matbordet.

Samir Badrans taktik på Farmen

Det är ingen rast och ingen ro på gården. Men Farmen-Samir har kommit på ett sätt att undvika det hårda jobbet.