Måndagar kl. 20

Deltagare

Här är paren i tredje säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte...

Jenny och Niklas Strömstedt är tillbaka med en ny säsong av relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Under våren besöker de bland andra Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Anja Pärson och Filippa Rådin och Stina Wollter och Micke Olsson Wollter för tänkvärda, ärliga och ibland smärtsamma samtal om att leva tillsammans.

Hur stöttar man varandra i svåra motgångar? Vad händer när barnen flyttar ut? Och hur tar man första steget mot en kärleksrelation – när man redan är goda vänner?

Den 4 mars återvänder relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts till TV4 och den här gången besöker Jenny och Niklas Strömstedt åtta kända par för att prata relationer.

– Jag trodde att det skulle vara svårt att göra fler program utan att det blev tjatigt, men jag har insett att varje par har en unik historia av kärlek och utmaningar. Jag är så tacksam över att de medverkande vågat släppa in oss i sina liv. Jag tror att vi alla kan spegla oss i deras relationer, och kanske förstå något litet mer om oss själva, säger Jenny Strömstedt.

Det här är tredje säsongen av programmet och makarna Strömstedt reser bland annat till Åre där de besöker Charlotte Perrelli och Anders Jensen och till Skåne för att möta Gudrun Schyman och Jacques Öhlund. De träffar också Sigge och Malin EklundMarika Carlsson och Maria SanderDouglas Leon och Claudia Sierpe Apablaza samt Helen Alfredsson och Kenta Nilsson.

Precis som i tidigare säsonger kommer Jenny och Niklas Strömstedt i varje avsnitt att ventilera sina egna relationsfunderingar med parterapeuten Tommy Waad.

– Jenny och Niklas möter åtta fantastiska men väldigt olika par och jag tror att alla som lever i en relation kan känna igen sig i ämnena som tas upp. Som en röd tråd genom alla program får vi följa Jenny och Niklas tankar kring relationer, familjeliv och kärlek. De är nästan som säsongens nionde par, säger Clara Tengbom, exekutiv producent.

Här är paren i Tillsammans med Strömstedts:

Anja Pärson och Filippa Rådin

Charlotte Perrelli och Anders Jensen

Stina Wollter och Micke Olsson Wollter

Marika Carlsson och Maria Sander

Douglas ”Dogge” Leon och Claudia Sierpe Apablaza

Sigge och Malin Eklund

Gudrun Schyman och Jacques Öhlund

Helen Alfredsson och Kent Nilsson

Tillsammans med Strömstedts har säsongsstart onsdagen den 4 mars klockan 21.00 på TV4, TV4 Play och C More.

Det här innehåller Madame Fouras chilisoppa

Madame Fouras omtalade chilisoppa fick Sigrid Bernson att spy och Fab Freddie att nästan svimma. Den får det verkligen att brinna i munnen och det här...

Madame Fouras omtalade chilisoppa fick Sigrid Bernson att spy och Fab Freddie att nästan svimma. Den får det verkligen att brinna i munnen och det här innehåller den.

Gör INTE den här chilisoppan hemma!

Förutom att ställa gåtor på Fort Boyard så är också Madame Fouras väldigt duktig på att koka soppa. I den tysta-cellen får besökarna testa på hennes chilisoppa och den heta eftersmaken gör det svårt för deltagarna att vara tysta. Men vad innehåller soppan egentligen? Här är ingredienserna.

Madame Fouras chilisoppa:

2 hackade chilifrukter

1 dl Tabasco

1 dl Siracha

1 matsked chiliflakes

Återigen, gör inte den här soppan hemma.

Se när Sigrid Bernson och Fab Freddie testar soppan här! 

Fångarna på fortet sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och TV4 Play

Här är alla kändisar Anders Öfvergård hälsar på i "Anders knackar på" 2019

Det är dags för nya spännande möten när Anders Öfvergård flyttar hem till åtta kända svenskar för att hjälpa till med både trasiga avloppsrör och...

Det är dags för nya spännande möten när Anders Öfvergård flyttar hem till åtta kända svenskar för att hjälpa till med både trasiga avloppsrör och relationsproblem. Anders knackar på är tillbaka i rutan 4 september på TV4 och TV4 Play.

– Det är inte helt lätt att flytta hem till en person man inte känner och dessutom lägga sig i allt från väggpaneler till stora livsval. Det blir både konflikter och tårar men framför allt en hel del skratt. Jag brinner verkligen för att hjälpa folk och det får jag faktiskt göra i det här programmet, säger Anders Öfvergård.


Anders Öfvergårds handfasta hjälp är efterlängtad men det är inte helt enkelt att ha en brutalt ärlig byggledare och livscoach boende i huset visar det sig. Anders brinnande engagemang når långt utanför byggprojekten vilket resulterar i personliga samtal om kärlek, sorg och relationer.


– Denna säsong får vi se Anders sätta ner foten ordentligt. Han blir den jobbiga kompisen som vågar säga sanningen och ifrågasätta både stort och smått. Det resulterar i en del tuffa samtal men Anders engagemang och stora hjärta genomsyrar allt, säger Johan Janrell, exekutiv producent på TV4 inför programmet.


Här är alla gäster i Anders knackar på 2019:
Peter Magnusson
Hannah Graaf
Douglas "Dogge" León
Siw Malmkvist
Måns Zelmerlöw
Dregen
Shima Niavarani
Gustaf Hammarsten.

Anders knackar på har säsongspremiär onsdag 4 september 21.00 på TV4 och TV4 Play.

Viktor Frisk, Glenn Hysén och Margaux Dietz i Fångarna på fortet i TV4.
Visa bildspel

Här är deltagarna i Fångarna på fortet 2019

När Fångarna på fortet kommer tillbaka i TV4 är det både med ny gåtställare och ett flertal nya celler. Fångarna på fortet har säsongspremiär fredagen den 16...

När Fångarna på fortet kommer tillbaka i TV4 är det både med ny gåtställare och ett flertal nya celler. Fångarna på fortet har säsongspremiär fredagen den 16 augusti 20.00 på TV4 och TV4 Play.

- Jag tycker att årets säsong är den bästa vi har spelat in någonsin! Vi hade väldigt kul tillsammans och det var underbart att få jobba tillsammans med Suzanne Reuter, säger Agneta Sjödin.

Bland årets deltagare finns pappa och son Hysén som tävlar i olika lag tillsammans med bland annat Margaux Dietz som gör premiär på fortet, Joakim och Jonna Lundell gör upp om kampen vem som tar hem parfejden och Idol möter Let´s dance! Suzanne Reuter gör plats i tornet som "Madame Fouras" och flera nya celler har gjort plats på Fort Boyard. 

- Jag vågar lova att cellerna i nya Fångarna på fortet är de mest krävande utmaningarna som vi någonsin sett i programserien. Flera av deltagarna sätts verkligen på prov på ett helt nytt sätt, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent.

Fångarna på fortet har säsongsstart fredagen den 16 augusti 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Här är deltagarna i Fångarna på fortet 2019:

Program 1, 16 augusti:

Glenn Hysén, Viktor Frisk och Margaux Dietz

Glenn Hysen, Viktor Frisk och Margaux Dietz</p>

Tobias Hysén, Anis Don Demina och Renaida Braun.

Tobias Hysen, Anis Don Demina och Renaida Braun

Program 2, 23 augusti:

Joakim Lundell, Dogge Doggelito och Kajsa Bergqvist

Joakim Lundell, Dogge Doggelito och Kajsa Bergqvist

Jonna Lundell, Ferry Svan och Jonas Hallberg

Jonna Lundell, Ferry Svan och Jonas Hallberg

Program 3, 30 augusti:

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge och Simon Sköld

Anders Bagge, Johanna Lind Bagge och Simon Sköld

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson och Fab Freddie.

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson och Fab Freddie

Program 4, 6 september:

Jon Henrik Fjällgren, Johan Jureskog och Malin Berghagen

Jon Henrik Fjällgren, Johan Jureskog och Malin Berghagen

Daniel Norberg, Christian Åkesson och Louise Nordahl

Daniel Norberg, Christian Åkesson och Louise Nordahl

Program 5, 13 september:

Kisthi Tomita, Chris Kläfford och Sebastian Walldén

Kisthi Tomita, Chris Kläfford och Sebastian Walldén

Tony Irving, Lancelot Hedman Graaf och Jasmine Kara

Tony Irving, Lancelot Hedman Graaf och Jasmine Kara

-------------------------------------------------------------

Fångarna på Fortet är ett av TV4s mest klassiska program som sändes första gången 1990 och spelas in på Fort Boyard utanför Frankrikes atlantkust. Deltagarna tävlar genom kluriga gåtor, klaustrofobiska celler och benhårda kamper om den åtråvärda äran att bli mästare på fortet och en vinstpeng på 30.000 att skänka till valfri välgörenhetsorganisation.

Ny fullspäckad allsångskväll – det här händer under Lotta på Liseberg 8 juli 2019

Lotta är återigen redo för en allsångskväll fylld med folkkära artister och svängig allsång. På scenen står Andreas Weise, Sonja Aldén, Sigrid Bernson, Jens...

Lotta är återigen redo för en allsångskväll fylld med folkkära artister och svängig allsång. På scenen står Andreas Weise, Sonja Aldén, Sigrid Bernson, Jens Hult, Ida Wiklund och Arja Saijonmaa. Här är allt som händer under Lotta på Liseberg 8 juli 2019.

AKT 1
Lotta inleder kvällen med Vi sätter färg på Liseberg och fortsätter med allsång och Tomas Ledins Vi är på gång.
Andreas Weise intar Lisebergs stora scen med sin låt My Love Runs Deep och tillsammans med Lotta sjunger han Leende guldbruna ögon som allsång.

AKT 2
Sonja Aldén sjunger sin nya låt Vi har varit här förut.
Lotta bjuder upp till allsång och sjunger Härligt härligt men farligt farligt.
Sigrid Bernson gör entré och sjunger sin låt Skulle dö för dig.

AKT 3
Sigrid Bernson sjunger En jävel på kärlek som allsång.
Arja Saijonmaa sjunger sitt senaste mellobidrag Mina fyra årstider och fortsätter som allsångsledare med låten Fyra bugg och en Coca cola.

AKT 4
Jens Hult och Ida Wiklund framför sin egenskrivna duett Lyckligast nu och fortsätter med allsång och låten E’ de’ det här du kallar kärlek.
Sonja Aldén avslutar fjärde akten med sin låt För att du finns som allsång.

AKT 5
Jens Hult inleder kvällen sista akt med att framföra låten Jag blev jag.
Det blir en svängig discofinal när Andreas Weise sjunger Relight My Fire.

Lotta på Liseberg sänds på måndagar 20.00 på TV4 och TV4 Play

Här kan du se vilka artister som är med i kommande program!

Lyssna på alla låtar från programmet här! 

Jon Henrik Fjällgren vann 2018, tillsammans med Katja Lujan Engelholm.
Visa bildspel

Alla tidigare Let's dance-vinnare

Här ser du samtliga Let's dance-vinnare sedan starten 2006.

Här ser du samtliga Let's dance-vinnare sedan starten 2006.

2018
Jon Henrik Fjällgren och Katja Luján Engelholm

2017
Jesper Blomqvist och Malin Watson

2016
Elisa Lindström och Yvo Eussen

2016 - Let's dance junior
Inez och Emil

2015 - Let's dance 10 år
Anton Hysén och Sigrid Bernson

2015
Ingemar Stenmark och Cecilia Ehrling

2014
Benjamin Wahlgren Ingrosso och Sigrid Bernson

2013
Markoolio och Cecilia Ehrling

2012
Anton Hysén och Sigrid Bernson

2011
Jessica Andersson och Kristjan Lootus

2010
Mattias Andréasson och Cecilia Ehrling

2009
Magnus Samuelsson och Annika Sjöö

2008
Tina Nordström och Tobias Karlsson

2007
Martin Lidberg och Cecilia Ehrling

2006
Måns Zelmerlöw och Maria Karlsson

3:56
Spela
Tänk att vi hade turen - Anna Sahlene

Tänk att vi hade turen - Anna Sahlene

Under tiden på Farmen VIP kommer Anna Sahlene väldigt nära Dogge Doggelito och bestämmer sig för att skriva en sång dedikerad till honom.

Under tiden på Farmen VIP kommer Anna Sahlene väldigt nära Dogge Doggelito och bestämmer sig för att skriva en sång dedikerad till honom.

Robin Bengtsson ute ur Let's dance 2019

- Jag är så himla nöjd, säger Robin i After Dance.

- Jag är så himla nöjd, säger Robin i After Dance.

Det sjunde paret att lämna Let's dance 2019 blev Robin Bengtsson och Sigrid Bernson. Under musikalkvällen tolkade paret musikalen "Grease". Tyvärr höll det inte hela vägen för när juryn och tittarna sagt sitt var det de som fick lämna tävlingen.

- Jag har inte så mycket danserfarenhet så jag är sjukt stolt att jag kom så här långt, säger Robin.

Klara för kvartsfinal är nu Linnea Claeson, Magdalena Forsberg, Kristin Kaspersen och Lancelot Hedman Graaf.

Kvartsfinalen av Let's dance 2019 sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

De är klara för kvartsfinal i Let's dance 2019

Kristin Kaspersen, Lancelot Hedman Graaf, Linnea Claeson och Magdalena Forsberg kommer göra upp i kvartsfinalen.

Kristin Kaspersen, Lancelot Hedman Graaf, Linnea Claeson och Magdalena Forsberg kommer göra upp i kvartsfinalen.

I kvällens Let's dance gjorde fem danspar upp om de fyra platserna till kvartsfinalen. Kvällen bjöd på musikalnummer med bland annat "Grease" och "Chess". Alla danspar gjorde även ett Queen-medley där de tolkade olika låtar från musikalen "We will rock you". Det danspar som fick minst antal röster av juryn och tittarna var Robin Bengtsson och Sigrid Bernson som tvingades lämna tävlingen.

Klara för kvartsfinalen av Let's dance 2019 är Kristin Kaspersen, Lancelot Hedman Graaf, Linnea Claeson och Magdalena Forsberg.

Kvartsfinalen sänds på fredag 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Musikaltema i Let's dance 2019

I åttonde programmet av Let's dance är det dags för våra par att tolka en musikal i sin dans. Nedan kan du läsa vem som tolkar vilken musikal och med vilken...

I åttonde programmet av Let's dance är det dags för våra par att tolka en musikal i sin dans. Nedan kan du läsa vem som tolkar vilken musikal och med vilken dans, och hur du gör för att rösta vidare din favorit till nästa veckas kvartsfinal!

ROBIN & SIGRID
Pasodoble
Musikal: Grease
Rösta:
Ring: 099-41401
Sms: ROBIN till 72400

MAGDALENA & TOBIAS
Samba
Musikal: Hair
Rösta:
Ring: 099-41402
Sms: MAGDALENA till 72400

LANCELOT & LINN
Quickstep
Musikal: Annie Get Your Gun
Rösta:
Ring: 099-41403
Sms: LANCELOT till 72400

LINNEA & JACOB
Rumba
Musikal: Chess
Rösta:
Ring: 099-41404
Sms: LINNEA till 72400

KRISTIN & CALLE
Paso Doble
Musikal: Mamma Mia!
Rösta:
Ring: 099-41405
Sms: KRISTIN till 72400

Musikalkvällen kommer också bjuda på ett fantastiskt Queen-medley med alla danspar.

Let's dance sänds på fredag 20.00 på TV4 & TV4 Play.

Samtalskostnad: 5,70 + ev. trafikavgift
Sms-kostnad: 5,70 + ev. trafikavgift

Visa fler