FC Nörd

Slut för säsongen

Artiklar från mars 2016

Bröderna Ravelli tränar Sveriges härligaste nördar

Bröderna Ravelli tränar Sveriges härligaste nördar

De har allt i huvudet, inget i fötterna och på bara tio veckor ska tvillingarna Thomas och Andreas Ravelli forma dem till ett fungerande fotbollslag. Målet är att möta ett allsvenskt lag inför en fullsatt arena.

Läs hela

Det här är Niklas Nieminen i FC Nörd

Det här är Niklas Nieminen i FC Nörd.

Niklas Nieminen är en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Niklas Kirjonen i FC Nörd

Det här är Niklas Kirjonen i FC Nörd.

Niklas Kirjonen är en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Mattias Nörager i FC Nörd

Mattias Nörager i FC Nörd

Mattias Nörager är en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Mattias Brunzell i FC Nörd

Mattias Brunzell i FC Nörd.

Mattias Brunzell en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Malte V Kroon i FC Nörd

Malte V Kroon i FC Nörd

Malte V Kroon en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Jörgen Larsson i FC Nörd

Jörgen Larsson i FC Nörd.

Jörgen Larsson en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Jakob Silvermark i FC Nörd

Jakob Silvermark i FC Nörd.

Jakob Silvermark en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Ivan Antoncich i FC Nörd

Ivan Antonchic i FC Nörd.

Ivan Antoncich en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela

Det här är Eric Widhage i FC Nörd

Eric Widhage i FC Nörd.

Eric Widhage en av 14 nördar som utgör laget FC Nörd. Tillsammans ska de lära sig spela fotboll och till sin hjälp har de tvillingarna och fotbollsikonerna Thomas och Andreas Ravelli.

Läs hela
Visa fler