Att göra det här programmet känns som att det måste ha varit något av ett drömjobb för dig?
- Ja, det kan man verkligen säga. Jag blev ganska förvånad när de ringde och erbjöd det här, det kändes otroligt kul. Jag var givetvis tvungen att kolla med familjen först, men sen var det bara att köra.

Vilken var den bästa upplevelsen under den här tiden?
- Det ämne som lockar mig mest är rymden, och jag fick träffa en tjej som jobbar på ESA (European Space Agency) i Holland. Det var sjukt roligt att vara där, helt fantastiskt.

Vad var det värsta då?
- Det var när jag skulle köra min första stand up på engelska i Los Angeles, det var fullständigt vidrigt. Producenten lyckades övertala mig, men det var verkligen sjukt jobbigt även om det gick ok till slut. Det var både första och sista gången jag gör det.

Det var en del uppståndelse i Kina också, kan du berätta lite om det?
- Den svenska ingenjören Lina som jag träffade där är den enda västerlänningen som bor i den där staden, så det var rena cirkusen när vi var på stan och ett tv-team som intervjuade oss. Det var väldigt roligt, men lite märkligt att bli uttittad. Vi var som apor i bur. Jag hade dessutom pluggat på lite kinesiska innan, men det visade sig att jag hade läst kantonesiska och det pratar de inte där så de bara stirrade på mig när jag kom med mina fraser.

Vilken tycker du är världens bästa uppfinning?
- Jag måste säga hjulet. Det kanske är ett tråkigt svar, men det har ju använts enormt mycket minst sagt.

Vilken uppfinning skulle du skämmas för om du låg bakom den?
- Atombomben. Den typen av vapen är väl inget jag skulle vara stolt över att ha uppfunnit.

Till sist en fråga som du själv ställer till ingenjörerna: vad gör du om 10 år?
- Jag tror att jag gör film fortfarande, fast kanske lite mer bakom kameran. Mera regi tror jag, jag kanske håller på med Solsidan säsong 10 då.

Felix stör en ingenjör sänds i TV4 på måndagar klockan 22:40. Senaste avsnittet finns alltid att se i TV4 Play.