Dansaren och artisten Rennie Mirro programleder TV4:s nya kärlekssatsning Flirty dancing, som har premiär den 5 mars 21:00 på TV4, TV4 Play och C More. I programmet får singlar på jakt efter den stora kärleken mötas för allra första gången i en passionerad dans.
– Två främlingar dansar tillsammans och får inte prata med varandra utan bara ta in varandra med hjälp av koreografin och musiken, säger Rennie Mirro.

Inför mötet har de fyra dagar på sig att lära sig koreografin, som är framtaget för att spegla deras personligheter. Dansnumren framförs sedan på olika vackra platser runtom i Sverige.
– Vi tar med oss tittaren på våra modiga deltagares magiska resa i hopp om att hitta äkta kärlek. Varje gång parens blickar ska mötas för första gången sitter man på nålar. Kommer det att slå gnistor? säger Karin Dofs, exekutiv producent på TV4.

Enligt Rennie Mirro är dans ett perfekt sätt att hitta kärleken på.
– Om man verkligen vågar kan en dans med en annan människa skapa ett väldigt ärligt möte. Det är ett fantastiskt och tydligt sätt att presentera sig på, säger han.

Vad som händer efter parens nervösa första möte får ödet bestämma, men först måste de besluta om de vill gå på en till dejt.

Flirty dancing består av fyra avsnitt och har premiär den 5 mars 21:00 på TV4, TV4 Play och C More.