Nu lanserar vi det brittiska succéformatet Flirty dancing. Det är programmet för alla de som längtar efter att lägga undan telefonens dejtingappar och känna pirret i magen som bara uppstår när två människor möts i verkliga livet.

- Att få leda ett program som ger människor chansen att mötas genom dansen känns fantastiskt. Genom alla tider har dans fört människor samman och skapat sann glädje och kärlek. Jag hoppas att riktigt många vill ta chansen i höst och söker till programmet nu på en gång. Jag träffade faktiskt min egen fru i en dans, säger Rennie Mirro.

De förväntansfulla singlarna i Flirty dancing lär sig sin dans på var sitt håll. När de möter sin matchade partner för första gången är det på en magisk plats någonstans i Stockholm.

Inga ord utbyts, det handlar bara om några få intensiva och fysiska minuter av dans. När dansen är slut skiljs de åt och frågan är: slog det gnistor på dansgolvet? Kommer de vilja ses igen och dejta vidare på egen hand, eller var det här sista dansen?

- I Flirty dancing färdas vi iväg till en romantisk plats fjärran det moderna dejtinglivet. Vi kommer att bjuda tittarna på en trollbindande, magpirrande och alldeles, alldeles underbar upplevelse, säger Karin Dofs, exekutiv producent TV4.

I varje avsnitt av Flirty dancing matchas två par ihop, och får sedan lära sig den specialutformade koreografin framtagen av Rennie Mirro och hans danscrew. Låter det här som något som du eller någon du känner skulle vilja prova - sök nu!

Flirty dancing har premiär våren 2020 och sänds i fyra avsnitt på TV4, TV4 Play och C More.

Om Rennie Mirro:
Rennie Mirro, 47, är en av Sveriges mest namnkunniga och mångsidiga musikalstjärnor, artister och skådespelare. Mirro är klassiskt skolad dansare med många års erfarenhet både på och bakom scenen. Han har vunnit två Guldmasker, skådespelat i bland annat Äkta människor, sommarpratade 2018 och ledde Grammisgalan 2019. 

Sök till Flirty dancing här! 

Observera att TV4 och C More samarbetar med externa produktionsbolag som tar emot och hanterar ansökningarna till våra program. Respektive produktionsbolag ansvar för att ge dig information om hur din ansökan hanteras.