Blixtmötet - Janne Andersson flög till Zlatan i Milano

Efter Zlatans invit på tisdagens fotbollsgala blev det snabba bud för Janne Andersson som genast hoppade på planet ner till Italien för att träffa Zlatan Ibrahimovic. De diskuterade en möjlig comeback för den svenska fotbollsstjärnan i landslaget.
- Men det behövs nog en övertalningskampanj för att övertyga stjärnspelaren, tror Ali Reza från sporten.

Glenn Hyséns kärlekshyllning till Maradona "Han var min favorit"

"Det viktiga vara att se honom rätt i ryggen. Var han rättvänd gick det åt h-vete."
Glenn Hysén berättar om respekten han kände för fotbollsspelaren Maradona men även vad han gillade lite mindre hos stjärnan.
Hysén passar även på att dementera Steffos tidigare kommentar under morgonen.

Olof Lundh: ”För mig var Maradona den största”

Fotbollsexperten och Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh hyllar en av tidernas största fotbollsspelare, Diego Maradona, som dog i går. Maradona ska ha drabbats av ett hjärtstopp och fördes akut till sjukhus - men hans liv gick inte att rädda. ”Den svärta han kunde visa” är något vi inte ser idag.

Programledarens hyllning till Maradona ”Fotbollströjan på hela morgonen”

TV4 sportens programledare Elton Eiranson har denna morgon valt att bära fotbollströja under hela morgonen. Steffo berättar om sitt största fotbollminne, då England mötte Argentina efter Falklandskriget och Maradona gör de två målen. Steffo: Vilken match! Fotbollshistoriens mål.

Maradona död – blev 60 år gammal

Den Argentiska fotbollslegendaren Diego Maradona har dött, enligt flera Sydamerikanska medier. Han drabbades av ett hjärtstopp i sitt hem och fördes till sjukhus. Men hans liv gick inte att rädda.

Diego Maradona död: ”Den allra största någonsin”

Fotbollslegendaren Diego Maradona har avlidit, 60 år gammal. ”Han är en av de allra största, och han lämnade ingen oberörd”, säger
Olof Lundh, krönikör Fotbollskanalen. ”Han har visat så många sidor av sig själv, både på och utanför planen, helar Argentina är i sorg”, säger programledaren Anna Brolin.

Fotbollsåret 2020 ”Han kan vinna guldbollen - igen”

I kväll hyllas fotbollsstjärnorna när Fotbollsgalan blir fotbollsåret 2020 - detta mycket speciella år. "Blir inte så mycket gala, men alla föreningar och spelare ska hyllas" säger Frida Nordstrand som tillsammans med Lasse Granqvist leder den lite annorlunda galan.