Paris Saint-Germain hade inte några problem med att besegra Valenciennes på bortaplan. Zlatan Ibrahimovic var planens dominant och gjorde tre av PSG:s fyra mål.

Precis innan det spelats en halvtimme av matchen slog han till. Zlatan Ibrahimovic gav PSG ledningen då han skarvade Lavezzis skott in i mål. Zlatan befann sig på rätt plats vid rätt tillfälle och kunde bredsida in bollen.

Zlatans andra mål för dagen kom fem minuter in på den andra halvleken. Återigen gjorde Zlatan ett klassiskt "måltjuvsmål", inte de konstmål som han brukar bjuda på. Denna gången var det Pastore som sköt och Zlatan höll sig framme på returen.

Någon minut senare fullbordade Zlatan sitt hattrick. Menez drev fram på kanten och drog på sig målvaktens uppmärksamhet, men istället för att skjuta frispelade han Zlatan som kunde rulla in bollen i öppet mål.

I matchens slutminuter fick även Lavezzi göra mål. Han sprintade förbi sina försvarare och placerade in bollen i det högra hörnet. Målet var Lavezzis andra för säsongen och PSG:s sista i matchen som slutade 4-0 till PSG.

Laguppställningar:

Valenciennes: Penneteau - Mater, Mirin, Angoua, Bong - Ducortioux, Sanchez - Dossevi, Kadir, Danic - Le Tallec

PSG: Sirigu - Jallet, Silva, Alex, Maxwell - Pastore, Motta, Matuidi, Lavezzi - Menez, Ibrahimovic

Tony Skarpenhed/fotbollskanalen.se