- Man kan förvänta sig en acceleration och en fördjupning. Lite mörkare, lite mera tryck, men också en fördjupning av alla rollfigurer. Jag tror inte att man blir besviken, säger Alexandra Rapaport om den nya säsongen.

Alexandra är både huvudrollsinnehavare och medproducent till serien Gåsmamman som ursprungligen är ett holländskt format. Rollistan i säsong 2 är förstärkt av bland andra Allan Svensson, Morgan Alling, Rakel Wärmländer, Bahar Pars, Cilla Thorell och Anastasios Soulis.

I säsong två har Sonja och barnen precis återvänt efter ett år i Australien. Varken vänner eller familj vet att de är tillbaka. De lever fortfarande med skyddade identiteter och bor tillfälligt i Uppsala, i väntan på rättegången mot Sonjas bror Niklas (Ivan Mathias Petersson) och hans nye samarbetspartner Henrik Östling (Allan Svensson). Sonja riskerar att behöva vittna, vilket kan försätta henne och barnen i ännu större fara.

- Säsong två spar inte på adrenalinet! Samtidigt är Gåsmamman mer än en effektiv thrillerserie. Sonjas relation till barnen kompliceras när de plötsligt är gamla nog att fatta egna beslut, säger Alexandra Rapaport.

Gåsmamman säsong 2 hade premiär den 24 november och säsong 1 finns även den att se.

Streama reklamfritt via C More-appen eller på cmore.se