Ghost whisperer

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Ghost whisperer

Snygga tjejer väljer kul killar

Jennifer Love Hewitt från Ghost whisperer är ett exempel på en vacker och talangfull tjej som väljer en kille som kanske inte är Don Juan utseendemässigt, men...

Jennifer Love Hewitt från Ghost whisperer är ett exempel på en vacker och talangfull tjej som väljer en kille som kanske inte är Don Juan utseendemässigt, men som lyckas charma med sin humor.

Att skådespelerskan och tidigare modellen Jennifer Love Hewitt och komikern Jamie Kennedy , bland annat känd från egna showen The Jamie Kennedy experiment på MTV, blev ett par förvånade många när de började synas tillsammans.

Den oväntade kombon träffades under inspelningarna av Ghost whisperer och måste till slut offentliggöra förhållandet eftersom de andra i tv-teamet började fatta misstankar. Kennedy har berättat att han aldrig hade vågat bjuda ut Jennifer Love Hewitt om de inte hade varit kollegor.

Jennifer och Jamie gjorde slut i mars 2010, efter två år tillsammans.

Skådespelerskan Drew Barrymore , som blev barnstjärna efter sin roll i filmen om E.T. 1982, var länge ett fan av komikern Tom Greens show. Hon bad honom att medverka i filmen Charlie’s angels som hon både spelade i och producerade.

Under tiden blev Barrymore och Green ett par och efter att ha bluffat om giftermål i medierna en längre tid gifte de sig sommaren 2001. Men äktenskapet höll inte länge. Redan i december lämnade Tom Green in en ansökan om skilsmässa.

Gummiansiktet Jim Carrey , först känd som djurdetektiv och Gåtan i Batman, och före detta nakenmodellen – senare MTV-programledare och skådespelerska – Jenny McCarthy blev ett par 2005.

Förhållandet blev offentligt i Ellen DeGeneres pratshow några månader senare. Båda två har barn sedan tidigare äktenskap och båda har flera gånger sagt att de inte kommer att gifta sig.

25-åriga Amber Tamblyn är känd som den unga Joan, tjejen som kan prata med Gud, i den hyllade dramaserien Joan of Arcadia. Hon har också spelat ihop med Ugly Bettys America Ferrara i filmen The sisterhood of the traveling pants.

Förra våren sågs hon hångla med komikern David Cross på en efterfest och i början av denna sommar visade de sig på röda mattan ihop för första gången, på premiären av filmen Year one, med Jack Black och Michael Cera .

Den 44-årige Cross spelade ihop med komikerstjärnskottet Cera i galet roliga serien Arrested development för några år sedan.

Historien om Lost-paret Evangeline Lilly och Dominic Monaghan är lång. De började dejta 2005, under inspelningarna av den populära dramaserien, men har aldrig pratat offentligt om sitt förhållande.

De har gjort slut vid flera tillfällen, det har ryktats om bröllop, de har blivit tillsammans igen, och igen. Nu verkar paret vara ihop på riktigt igen, för så sent som i mitten av juli bjöd de ut Dominics föräldrar på middag och Cirque du soleil-showen The Beatles love.

Innan de träffades, skeppsbrutna på den ”öde” ön i Lost, blev Dominic Monaghan känd som kortväxt lustigkurre i filmatiseringen av Sagan om ringen.

Förra hösten gifte sig den ökände radio- och tv-profilen Howard Stern med den betydligt yngre utvikningsmodellen och skådespelerskan Beth Ostrosky .

Stern har utnämnts till den sjunde mest inflytelserika kändisen i världen och har gjort sig känd som frispråkig och kontroversiell, i den egna radioshowen, i de två biografierna Private parts och Miss America, i filmen om hans liv och i tv-versionen av hans radiopratshow. Paret Stern-Ostrosky (efter giftermålet bara Stern) har varit tillsammans i nio år.

Den indiska skönheten Freida Pinto är fotomodell, reseprogramledare och reklamskådis. Nyligen offentliggjordes det att hon blir L’Oreals ”nya ansikte”. Men det är förstås som Latika i dundersuccén Slumdog millionaire hon har blivit känd för de flesta.

I filmen överträffar en fattig kille från Bombays slumkvarter allas förväntningar när han gång på gång lyckas svara rätt på frågorna i Vem vill bli miljonär, inför miljontals tv-tittare. Han använder sig av de kunskaper som det tuffa livet på gatan har givit honom och det är under återblickarna på hans liv som vi får lära känna Latika, som han blir förälskad i.

Rollen som Jamal spelas av skådisen Dev Patel , som i Storbritannien gjort sig ett namn som den unge pakistaniern Anwar i humoristiska ungdomsserien Skins. Pinto, 23, och Patel, 19, är ett par.

Jerry Ferrara spelar den oduglige Turtle i Hollywood- och kändiskomedin Entourage. Turtle är kompis med superstjärnan Vincent Chase.

På en flygning hamnar han i samtal med skådespelerskan Jamie Lynn Sigler , som spelar sig själv, mer känd som Meadow från maffiaserien Sopranos. Turtle och Sigler kommer bra överens och byter nummer – men när han berättar för sina kompisar att han fått napp hos en snygg kändis tror de honom inte, och börjar istället håna honom.

De två spelar helt enkelt i olika divisioner. Men också i verkligheten fick Ferrara Sigler på kroken.

Komikerparet Jimmy Kimmel och Sarah Silverman träffades på en så kallad roast (det som under våren tydligen inte fungerade på svenska) för den evige playboyen Hugh Hefner .

Under ”grillningen” häcklas både huvudpersonen och humorkollegor, och Silverman kallade Kimmel för en tjockis utan karisma. Men helt utan poänger var han tydligen inte, eftersom de två blev ett par kort efteråt när de fortsatte att jobba ihop.

Vid sitt femårsfirande spelade de in uppmärksammade ”otrohetsvideor” med var sitt vänsterprassel med Matt Damon respektive Ben Affleck . Förra våren gick paret skilda vägar.

2005 dumpades Jennifer Aniston av dåvarande maken Brad Pitt för hans motspelerska i filmen Mr & Mrs Smith, Angelina Jolie (i filmen spelade också komikern Vince Vaughn en av rollerna).

Samtidigt med den enorma uppståndelse som det nya paret Pitt-Jolie väckte blev också Aniston och Vince Vaughn tillsammans, efter att de jobbade ihop med filmen The breakup. Ett år senare senare gjorde de slut.

Polisen trappar ned letandet

Sökandet efter försvunne Jimmy Bäckman har pågått en vecka och senast tisdagen förväntar sig polisen att ha sökt igenom alla områden de planerat - och kommer...

Sökandet efter försvunne Jimmy Bäckman har pågått en vecka och senast tisdagen förväntar sig polisen att ha sökt igenom alla områden de planerat - och kommer avsluta letandet.

Endast vid konkreta tips kommer polisen fortsätta sökandet i terräng. Helgens eftersökningar har inte givit något resultat. Ett stort antal frivilliga har tillsammans med polisen letat i terräng vid bland annat Biskopsnäset, Landforsen och områden belägna norr om Ludvika. Nu kommer letandet inriktas på så kallad inre spaning, där bland annat telefonsamtal och datorer undersöks. Polisen kommer att utreda fallet som om ett brott har begåtts. Polisen uppmanar alla som har information som förknippas med försvinnandet att höra av sig. Dom menar att det är viktigt att berätta saker, stora som små, och överlåter till polisen att avgöra hur pass viktigt det är.