-  Jag har sett dem som hjältar. Det är en dröm som går i uppfyllelse att ställas mot gladiatorerna, säger Anton Hysén.

Även i år tjuvstartar Gladiatorerna upp säsongen genom att bjuda på en härlig kändisspecial. Lördag den 30 januari klockan 20.00 i TV4 är det fotbollsprofilerna Anton Hysén och Malin Moström som tävlar mot webprofilerna Alexander Hermansson och Alexandra Bring.

Veteranen Malin Moströms har 113 landskamper i ryggen medan Alexandra Bring bloggar om hälsa och är en träningsprofil. De jämngamla tävlande på herrsidan har båda två tidigare även tävlat i Let’s dance. Alexander kom fyra under sin säsong medan Anton Hysén lyckades med bedriften att vinna både sin egen säsong och jubileumssäsongen. Kändisarna gör upp i fem grenar och möts slutligen i den klassiska hinderbanan.

-  Det är ballt att möta gladiatorerna eftersom jag såg upp till dem så mycket när jag var yngre. Dem är på fysisk topp så det är väldigt kul att ställas mot dem, säger Anton Hysén.

Programledare är Gry Forssell som precis som förra året får hjälp av backstage-reportern Anders Timell. Grenarna döms av huvuddomaren Ulf Rådbjer. Expertkommentatorer är Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt.

Gladiatorernas ordinarie säsong startar 19 mars klockan 20.00 i TV4.