Titta på TV4 Play

Artiklar från mars 2012

Så tar du dig långt i Gladiatorerna

Eric Ericsson och Elin Hansson

Årets finalister ger sina bästa tips på hur du laddar upp inför uttagningarna, vad du ska tänka på och hur du tar dig hela vägen till final i Gladiatorerna.

Läs hela

Segrarna i Gladiatorerna 2012

Dajana Jovanovic, Elin Hansson, Luis Boström och Eric Ericsson tävlar om segern i Gladiatorerna 2012. Se vilken man och vilken kvinna som vinner en kvarts miljon kronor.

Läs hela

Finaldags i Gladiatorerna

Luis Boström, Eric Ericsson, Dajana Jovanovic och Elin Hansson har bevisat i semifinalerna att de är årets fyra absolut grymmaste utmanare. Nu är det dags att kora två vinnare.

Läs hela

Dajana Jovanovic och Malin Boresjö möter Hyper och Ice i attackbollen

Det märks att vi kommit till semifinalerna nu. Gladiatorerna Ice och Hyper har svårt att hänga med de snabba utmanarna i attackbollen.

Läs hela

Dags för sista semifinalen i Gladiatorerna

På lördag möts Dajana Jovanovic, Malin Boresjö, Luis Boström och Peter Sätterkvist i den sista semifinalen i gladiatorerna.

Läs hela

Hyper chattade med Gladiatorernas tittare

Hyper

Är Hyper så glad på riktigt? Vem skulle hon inte vilja möta som utmanare i Gladiatorerna? Och vilken gren är svårast? Gladiatorn Hyper - arenans energiknippe och glädjespridare - svarade på tittarnas frågor. Läs hela chatten här!

Läs hela

Elin Hansson, Emelie "Lill-järven" Trossö Ledin, Eric Ericsson och Andreas Asprou gör upp i semifinal 2

På lördag är det dags för den andra semifinalen i Gladiatorerna och det är Elin Hansson, Emelie "Lill-järven" Trossö Ledin, Eric Ericsson och Andreas Asprou som gör upp om en plats i finalen.

Läs hela

Gladiatorerna tar semester - tillbaka nästa lördag

Gladiatorerna

Gladiatorerna tar semester på lördag, men kommer tillbaka redan nästa lördag, den 17 mars.

Läs hela