Titta på TV4 Play

Artiklar från februari 2013

Semifinalister i Gladiatorerna 2013

Josefine Boström och Lovisa Sandström.

Nu är grundomgångarna över i Gladiatorerna 2013 och det är klart vilka som hade tillräckligt bra tider i hinderbanan för att ta sig till semifinalerna.

Läs hela

Utmanarna Christian "Knasen" Eikedal, Charlotta Ahonen, Joseph Le Pluart och Madelen "Madde" Carlzon sammanfattar tävlingsdagen

Christian "Knasen" Eikedal

Christian "Knasen" Eikedal berättar om sin stora dröm som gick i uppfyllelse och Madelen "Madde" Carlzon beskriver sin besvikelse. Se deltagarna berätta om dagen i arenan.

Läs hela

Lär känna utmanarna Joseph Le Pluart, Christian "Knasen" Eikedal, Charlotta Ahonen och Madelen "Madde" Carlzon

Christian "Knasen" Eikedal

Det är de modiga utmanarna Joseph Le Pluart, Christian "Knasen" Eikedal, Charlotta Ahonen och Madelen "Madde" Carlzon som vågar sig upp på gladiatorernas arena i sista grundomgångstävlingen.

Läs hela

Magnus Johansson, Max Grönholdt Klein, Josefine Boström och Victoria Ekesund sammanfattar tävlingsdagen

Magnus Johansson

Magnus Johansson berättar om olyckan i handcykeln och vad som hände efteråt. Se också de andra deltagarna sammanfatta tävlingsdagen och berätta lite hemligheter om vad som hände bakom kulisserna.

Läs hela

Lär känna utmanarna Josefine Boström, Victoria Ekesund, Max Grönholdt Klein och Magnus Johansson

Den 15 februari möter utmanarna Josefine Boström, Victoria Ekesund, Max Grönholdt Klein och Magnus Johansson de tuffa gladiatorerna. Lär känna utmanarna lite närmare.

Läs hela

Therese Nilsson, Rasmus Karlsson, Nawar Hanani och Stephanie Kaup sammanfattar tävlingsdagen

Therese Nilsson

Utmanarna Therese Nilsson, Rasmus Karlsson, Nawar Hanani och Stephanie Kaup berättar hur det var att möta gladiatorerna och hur jobbig hinderbanan faktiskt var.

Läs hela

Rasmus Karlsson, Nawar Hanani, Therese Nilsson och Stephanie Kaup är utmanare i Gladiatorerna 8 februari 2013

Stephanie Kaup och Nawar Hanani

Det är dags för utmanarna Rasmus Karlsson, Nawar Hanani, Therese Nilsson och Stephanie Kaup att mäta sig sina krafter med gladiatorerna.

Läs hela

Micke Spreitz, Tor, om baksidan med anabola steroider

En ny undersökning visar att personer som missbrukar anabola steroider lider tiodubblad risk att dö av sitt missbruk. Micke Spreitz, Tor, åkte fast för missbruk av anabola steroider i mitten av 2000-talet och varnar nu alla som tänkt tanken att prova det.

Läs hela

Martin Tunhag, Phillip-Lloyd Rochester, Elin Bjerre och Anna Stenbeck sammanfattar tävlingsdagen

Elin Bjerre i rekylen

Martin Tunhag, Phillip-Lloyd Rochester, Elin Bjerre och Anna Stenbeck berättar vad som var jobbigast, svårast och roligast under tävlingsdagen och hur det var att möta gladiatorerna.

Läs hela

Här är utmanarna i avsnitt 5 av Gladiatorerna

Martin Tunhag och Phillip-Lloyd Rochester

Det har blivit dags för militären Martin Tunhag att möta basketspelaren Phillip-Lloyd Rochester. På damsidan möter fotbollsspelande och thaiboxande Elin Bjerre den personliga tränaren Lisa Jansson.

Läs hela