– Det känns självklart superbra att Gladiatorerna är tillbaka. Jag gillar det nya programupplägget vilket bäddar för stor dramatik direkt. Räkna med att det kommer att smälla ordentligt redan från början, säger Gry Forssell, programledare Gladiatorerna.

Det är alltså återigen Gry Forssell som leder gladiatorstrupperna. Vid sin sida har hon Anders Timell som håller stenkoll på utmanarna i omklädningsrummet och expertkommentatorerna Niklas Wikegård och Jesper Hussfelt.

Bland Gladiatorerna märks däremot ett nytt ansikte. Den blixtsnabba och bländande Sky har tagit plats i truppen och tillsammans med Bjørk, Amazon, Bullet, Kitsune, Valkyria, Athena, Spider, Toro, Phoenix, Ymer, Herkules, Delta, Pansar, Hero och El Gringo kommer hon bjuda utmanarna på tuffaste möjliga motstånd i gladiatorarenan.

I år är det hela 56 nya utmanare som står redo att kämpa mot de stentuffa Gladiatorerna. Årets Gladiatorsäsong är dessutom ovanligt lång då den är uppdelad. De fyra första episoderna sänds nu i januari och resterande program kommer senare under året. 

Säsongsstart för Gladiatorerna lördagen 7 januari klockan 20 i TV4 och på TV4 Play.