Hela England bakar del 10

Säsongsavslutning. Det har blivit dags för den rafflande finalen av "Hela England bakar". Paul och Prue har tagit fram tre deltävlingar som kommer testa varje aspekt av finalisternas kunskapsbank. Den som lyckas bäst kommer att krönas som segrare.

Sommar med Ernst del 1

Säsongsstart. Det är dags för Ernst att sätta igång med renoveringen av huset vid havet. Först anlägger han en vacker förträdgård som inreds efter inspiration av naturen. Sedan bjuder han på dumplings, men i en skandinavisk, Ernst-version.

Morden i Helsingör del 8

Säsongsavslutning. Ett nytt mord inträffar. Dan och Flemming kommer ett europeiskt cannabisnätverk på spåren, men är det också där de kommer att hitta förövaren?

Morden i Helsingör del 7

En förlamad patient blir mördad på ett lokalt vårdhem. Dan får veta att en rad stölder har ägt rum i huset och fallet tar en oväntad vändning när han får tag i tjuven.

Morden i Helsingör del 6

Dan och hela hans enhet har beslutat sig för att övervaka den årliga kocktävlingen efter att en av de tävlande har blivit hotad till livet. Olyckligt nog har de precis begått ett stort misstag.

Morden i Helsingör del 5

Ett köksbiträde omkommer när stadens finaste restaurang plötsligt brinner ner. Dan och hans kollegor misstänker att ett svartsjukedrama kan ha lagt grunden till mordbranden.

Morden i Helsingör del 4

När ännu en anställd på folkhögskolan hittas död riktar Dan sina misstankar mot skolpersonalen. Förvåningen är stor när han inser vem förövaren är.

Robinson Australien del 18

Utmaningen idag ger två vinnare som båda får återvända. För att vinna måste deltagarna klara flera saker, bland annat att göra upp eld. Det är en tävling av precision och skicklighet och det är svårt att se några solklara favoriter.

Morden i Helsingör del 3

När en lärare på en folkhögskola hittas mördad visar det sig att offret haft en romans med någon på polisstationen. Kan mördaren gömma sig i de egna leden?

Robinson Australien del 17

Shonee vann immunitet men hennes allierade skickades iväg till gränslandet med Moana. Fast besluten om att komma tillbaka och vinna allt bestämmer sig Moana för att göra vissa sociala ansträngningar för att hålla alla alternativ öppna.

Morden i Helsingör del 2

Med lite hjälp från en oväntad källa får Dan och Flemming kontakt med flera kvinnor från trakten som kämpar med oavslutade känslor för den mördade Razor.

Morden i Helsingör del 1

Säsongsstart. Dan Sommerdahl är redo att göra vad som helst för att vinna tillbaka sin fru, Marianne. Först måste han bara ta reda på vem det är som ligger bakom mordet på den världsberömde musikern Razor.

Robinson Australien del 16

Vid pristävlingen delas stammen upp i två lag för att tävla om något som får det att vattnas i munnen, en klassisk australisk barbecue. Två åt gången ska de ner i en djup lergrop för att där både brottas och göra mål.

Nyheterna 22.00

I kvällens sändning:
• En kvarts miljard i penningtvätthärva - unika bilder från polisrazzia
• Förstärkt polisbevakning i Borås - oro för nya upplopp
• Skogsjätten redovisar andras mark som naturvård

Lättare få sjukersättning för äldre - utredningsförslag i juli

Den som blivit sjuk av sitt jobb och bara har några år kvar till pensionen ska inte behöva prövas mot hela arbetsmarknaden, utan bara i den bransch de arbetar i eller nyss jobbat i. Ett sådant utredningsförslag väntas i slutet av juli, erfar tidningen Arbetet.

Ekonominyheterna 22.00

I kvällens sändning:
• Många företag väntar fortfarande på stödpengar – och ärendena bara ökar
• Ny klimatsmart betong ska minska utsläpp
• Finansministern skriver upp Sveriges BNP-prognos rejält

Bingolotto

Det är midsommarafton och Bingolotto gästas av artisterna Alvaro Estrella, Gustaf och Viktor Norén samt Charlotte Perelli. Det blir även besök av kocken Alexandra Zazzi och skådespelaren Johan Östling. Husbandet leds av Mattias Bylund.

Nyhetsmorgon

Valmyndigheten svarar på hur ett extraval förbereds och hur det skiljer sig från ett vanligt val. Marcus analyserar vilka som kan tänkas bli vinnare och förlorare vid ett extraval - och vilka har råd att genomföra ett? Språkakuten diskuterar plural.

Lotta på Liseberg

Py Bäckman, Dotter, Magnus Carlsson och Sven-Ingvars är några av artisterna som kvällen till ära tar plats bredvid Lotta på Stora scen på Liseberg. Kvällen bjuder på såväl välkända hits och allsångsfavoriter.

Iskalla mördare, heta offer del 16

Säsongsavslutning. En man hittas död i duschen och polisen siktar in sig på två misstänkta gärningsmän. Men att att ta reda på vem av dem som dödade mannen och varför blir lättare sagt än gjort.

CSI del 20

Tre oidentifierade tonåringar hittas mördade. Utredningen leder CSI-teamet in i hip-hopens värld.