Halv åtta hos mig del 64 teckenspråkstolkad

Säsong 22. Halv åtta-veckan avslutas i Täby, och det är banktjänstemannen och tårtesset Dalia som är finalvärdinna. Hennes grekiskt inspirerade meny består av Saganaki, bifteki gamisto och som dessert blir det inget mindre än Dalias Halv åtta-tårta.

Halv åtta hos mig del 64 syntolkad

Säsong 22. Halv åtta-veckan avslutas i Täby, och det är banktjänstemannen och tårtesset Dalia som är finalvärdinna. Hennes grekiskt inspirerade meny består av Saganaki, bifteki gamisto och som dessert blir det inget mindre än Dalias Halv åtta-tårta.

Drottningarna del 8 teckenspråkstolkad

Sista delen. I en tid då kungahuset får allt mindre att säga till om blir Victoria av Baden (1862-1930) drottning. Hon är superbegåvad och viljestark med Vasa-blod i ådrorna. Men hennes hälsa är svag och äktenskapet med Gustav V komplicerat.

Drottningarna del 8 syntolkad

Sista delen. I en tid då kungahuset får allt mindre att säga till om blir Victoria av Baden (1862-1930) drottning. Hon är superbegåvad och viljestark med Vasa-blod i ådrorna. Men hennes hälsa är svag och äktenskapet med Gustav V komplicerat.

Bonde söker fru 15 års jubileum del 1 syntolkad

Följ med när Linda möter några av bönderna från tidigare säsonger av Bonde söker fru. Tillsammans blickar de tillbaka på tiden i programmet och reder ut vad som hänt sedan dess. Det bjuds på känslosamma minnen, slutvalsdramatik och framtidsdrömmar.

Mångsysslaren Björn Skifs

Som hantverkare är Björn Skifs kanske lite väl försiktig med en rädsla för att göra fel. När det kommer till underhållning är det precis tvärtom.

Här är årets populäraste youtube-videor

Andrea Lewis Åkerman, kommunikationsansvarig på Google Sverige presenterar top tio-listan på de klipp som engagerat mest på Youtube i Sverige i år.

Stulet riksdagsvapen hittat hos mordförsöksåtalad pojke

Ett av vapnen från stölden på Regeringskansliet har återfunnits vid en husrannsakan hos en 15-årig pojke. Pojken var på rymmen från ett HVB-hem.
Han står nu åtalad för att ha försökt mörda en ung man som ett led i ett pågående knarkkriget. Flera andra män är åtalade för att ha beordrat pojken att mörda mannen.

LIVE: Häktningsförhandling för IS-kvinna

TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Tipsa oss gärna om nyheter på nyheterna@tv4.se eller mms:a till nummer 71444. Du kan också skicka in ditt tips krypterat via https://tv4.23c.se/.

Riksbankschefen: Så påverkar coronapandemin ekonomin

Hur kommer pandemin att påverka vår ekonomi på sikt? Kan Riksbanken, som riksbankschefen Stefan Ingves säger, ”tillverka nya riksbankspengar” hur länge som helst? Och är stödåtgärderna tillräckliga eller riskerar vi en ekonomisk depression om pandemin bara fortsätter, våg efter våg?

Projekt mot digitalt kvinnovåld prisas

Digitaliseringen de senaste åren skapat en helt ny arena för mäns hot, kränkningar och våld mot kvinnor.
För att få stopp på mäns digitala våld mot kvinnor så har "Digital kvinnofrid" startats och igår fick projektet som är ett samarbete mellan Uppsala kvinnojour och cybersäkerhetsföretaget Sentor, ta emot priset "Årets initiativ" av intresseorganisationen Forum.

Pfizer och Biontech får grönt ljus i Storbritannien

Pfizer och BioNtechs Covid-19-vaccin har godkänts av den brittiska läkemedelsmyndigheten. Det betyder att vaccinet kan tas i bruk redan nästa vecka. Britterna blir därmed först i världen med att i full skala få tillgång till ett vaccin mot covid-19. Pfizer är ett av dom bolag som Sverige tecknat vaccinavtal med, men nu blir alltså britterna först att få ta del av deras vaccin

Över 33.000 hemlösa i Sverige – "Med vår strategi skulle ingen vara hemlös om 10 år"

I Sverige lever över 33 000 personer i hemlöshet, enligt Socialstyrelsen, och det blir fler varje år. Sedan 2009 saknar Sverige en nationell hemlöshetsstrategi, trots att
erfarenheter och forskning visar att statligt ansvarstagande är en nyckel för att minska och förebygga hemlöshet. Marika Markovits, talesperson för Sveriges Stadsmissioner, gästar.

Nyhetsmorgon 2 december

Mor höll sin son borta från omvärlden – i 30 år. Vi får besök av en psykoterapeut som diskuterar orsakerna bakom händelsen. Stadsmissionen efterlyser nationell strategi mot hemlöshet och i studion lär vi oss att binda kransar och baka med saffran.

Kalla fakta del 4 teckenspråkstolkad

Säsong hösten 2020.
I Malmö blir det allt vanligare att mord sker på öppen gata. I majoriteten av fallen finns vittnen men eftersom ingen vill träda fram går mördarna fria. Kalla fakta undersöker stadens växande tystnadskultur som gjort att antalet oupplösta brott ökat.

V86 direkt

Direktsänt trav från Solvalla. Tips, intervjuer och analyser.

Efter fem

Dagsfärskt aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby, Anna Brolin och Axel Pileby i spetsen. Fokus ligger på heta ämnen och intressanta gäster.

Malou efter tio

I dagens avsnitt diskuterar Malou hur pandemin kan komma att påverka vår ekonomi på sikt och om vi är på väg mot en ekonomisk depression? Dessutom får Malou besök av Sussie och David som pratar om hur man vårdar relationen om den ene blir svårt sjuk.

Lilla huset på prärien del 22

Säsongsavslutning. Familjerna Ingalls och Edward har fortfarande guldfeber och de gör vad de kan för att leva ett normalt liv. Men en åldrande enstöring kommer oväntat in i deras liv och viskar något till Laura som får kostsamma följder.

Polis på plats del 7

En ung man med aggressiv attityd menar att han bara väntat på sina vänner när han hållit till på taket till ett apotek. Polisen tar med sig en man till stationen efter ett slagsmål med sin son, samtidigt som han bedyrar sin oskuld muckar han gräl med konstaplarna.

Cheaters del 21

Ashley har gjort sitt bästa för att stötta flickvännen Tawnys karriär som journalist men hennes sena kvällar har börjat väcka misstankar. Sheila oroar sig för att hennes pojkvän Jerrium har en affär. Han är ständigt trött och tillbringar mer och mer tid utanför hemmet.