Hälsningar från

Slut för säsongen
Slut för säsongen

Senaste från Hälsningar från

0:30
Spela
Trailer för Hälsningar från säsong 2

Trailer för Hälsningar från säsong 2

I Hälsningar från åker Pär Lernström tillsammans med en känd svensk person, och dennes familj, tillbaka till året då kändisen var tolv år gammal. Tidsresenärerna i den andra säsongen är bland andra Joe Labero, Julia Dufvenius, Casper Janebrink och Siw Malmkvist. Premiär 11 april!

I Hälsningar från åker Pär Lernström tillsammans med en känd svensk person, och dennes familj, tillbaka till året då kändisen var tolv år gammal. Tidsresenärerna i den andra säsongen är bland andra Joe Labero, Julia Dufvenius, Casper Janebrink och Siw Malmkvist. Premiär 11 april!

Pär Lernström gör nya tidsresor i Hälsningar från – här är deltagarna

I Hälsningar från åker Pär Lernström tillsammans med en känd svensk person, och dennes familj, tillbaka till året då kändisen var tolv år gammal....

I Hälsningar från åker Pär Lernström tillsammans med en känd svensk person, och dennes familj, tillbaka till året då kändisen var tolv år gammal. Tidsresenärerna i den andra säsongen är bland andra Joe Labero, Julia Dufvenius, Casper Janebrink och Siw Malmkvist. Premiär 11 april.

Att resa tillbaka i tiden är en dröm för många och i programmet Hälsningar från blir den drömmen verklighet. Det blir roliga, nostalgiska och för barnen abstinensfyllda resor till en ouppkopplad tid utan smartphones, streamingtjänster och sociala medier.

- Det är en sådan oerhörd lyx att få göra de här roliga och lärorika nostalgiresorna. Både för att det är kul att se hur de medverkande påverkas och reagerar, framförallt barnen, men också för vilka minnen som dyker upp i mitt eget huvud under vissa årtionden. Somliga härliga minnen, andra oerhört smärtsamma skamköljningar – ajajaj, säger Pär Lernström.

I den andra säsongen av Hälsingar från går resorna till 40-, 70-, 80- och 90-talet. Resenärerna är Casper Janebrink, Siw Malmkvist, Joe Labero, Julia Dufvenius, Tony Rickardsson och Tommy Myllymäki som tillsammans med sina familjer reser tillbaka i tiden till året då dom var 12 år gamla.

Under en långhelg ska dom leva i ett hus där tiden stått stilla och allt är i samklang med sin samtid; transportmedel, hår, kläder, mat, lekar, tv, skivsamlingar och radioprogram. Vad åt man, hur lekte man, vad såg man på teve, hur lät musiken och hur umgicks man med sin familj?

- Hälsningar från är feel good infotainment när den är som bäst. En nostalgipralin vackert paketerad och med smak av humor, värme och lite folkbildning säger, Martin Nygren, exekutiv producent TV4.

Medverkande och året de besöker:

Casper Janebrink
År: 1983
Fru: Helena
Barn: Alice och Felix

Siw Malmkvist
År: 1949
Barn: Henrik
Barnbarn: Habib och Amira

Joe Labero
År: 1976
Fru: Anna
Barn: Nicole

Julia Dufvenius
År: 1988
Sambo: Christopher Wollter
Barn: Tilde och Vide

Tony Rickardsson
År: 1982
Fru: Christina
Barn: Victoria, William, Natalie och Michelle

Tommy Myllymäki
År: 1991
Fru: Malin
Barn: Nahla, Noomi och Jack

Den andra säsongen av Hälsningar från består av totalt sex program och har premiär torsdag den 11 april, klockan 20.00, på TV4 och på TV4 Play.

TV4 och C Mores nomineringar i Kristallen

Förra årets Kristallenvinnare Tilde De Paula Eby och David Hellenius är återigen nominerade i kategorin Årets kvinnliga och manliga programledare, Kalla fakta...

Förra årets Kristallenvinnare Tilde De Paula Eby och David Hellenius är återigen nominerade i kategorin Årets kvinnliga och manliga programledare, Kalla fakta är nominerade för hela tre program, Anna Book och Karin Laserow som årets tv-personlighet och gågna årets premiärer Hälsningar från..., Enkelstöten, Biggest loser VIP och Gråzon är alla nominerade i olika kategorier. Även äldre godingar som Robinson, Talang och Idol har fått nomineringar. Nedan ser ni hela fina listan på TV4 och C Mores program som är nominerade i olika kategorier:

Årets dokusåpa
Biggest loser VIP, Sjuan
Robinson, TV4 

Årets fakta och nyhetsbevakning
Nyhetsmorgon, TV4

Årets förnyare
Drottninggatan 17.04.07, TV4

Årets granskning
Kalla Fakta - Fallet Sannah, TV4
Kalla Fakta - Fotbollssyndikatet, TV4
Kalla Fakta - Mutorna längs vägen, TV4 

Årets humorprogram
Enkelstöten, TV4

Årets kvinnliga skådespelerska i en tv-produktion
Birgitte Hjort Sorensen (Gråzon), C More

Årets livsstilsprogram
Hälsningar från…, TV4
Mandelmanns gård, TV4

Årets manliga skådespelare i en tv-produktion
Kristofer Hivju (Beck), C More

Årets sportproduktion
Allsvenskan i fotboll, TV4/C More

Årets tv-drama
Gråzon, C More

Årets tv-personlighetAnna Book (Biggest loser VIP), Sjuan
Karin Laserow (Bytt är bytt), TV4

Årets underhållningsprogram
Idol, TV4
Talang,TV4 

Årets program
Så mycket bättre, TV4

Årets kvinnliga programledare
Tilde de Paula Eby, TV4

Årets manliga programledare
David Hellenius, TV4

Kristallen direktsänds i TV4 och på TV4 Play 31 augusti 20.00 så sitt bänkade och håll tummarna för många vinster då!

0:30
Spela
Hälsningar från - trailer Magdalena Graaf

Hälsningar från - trailer Magdalena Graaf

Magdalena Graaf och hennes familj är först ut i Hälsningar från. Året de lever några dagar i är 1987.

Magdalena Graaf och hennes familj är först ut i Hälsningar från. Året de lever några dagar i är 1987.

0:30
Spela
Hälsningar från - premiärtrailer!

Hälsningar från - premiärtrailer!

Pär Lernström tar med ett gäng kändisar till året då de var 12 år gamla. Det blir roliga och härligt nostalgiska besök i 60-, 70-, 80- och 90-talet.

Pär Lernström tar med ett gäng kändisar till året då de var 12 år gamla. Det blir roliga och härligt nostalgiska besök i 60-, 70-, 80- och 90-talet.

Hälsningar från – programmet som tar med kända personer på en tidsresa – här är deltagarna

Plysch, röda vita rosen, flygande Jakob, minicall, manchester, sticky hands, Donkey kong, bruna gardiner och Okej-planscher. I TV4:s nya program, Hälsningar...

Plysch, röda vita rosen, flygande Jakob, minicall, manchester, sticky hands, Donkey kong, bruna gardiner och Okej-planscher. I TV4:s nya program, Hälsningar från, tar Pär Lernström med sex kända svenskar och deras familjer tillbaka till året då kändisen var tolv år gammal för att leva precis som det var då. Personerna som får uppleva några roliga och nostalgiska dagar är världens starkaste man Magnus Samuelsson, bloggaren och författaren Magdalena Graaf, skådespelaren och artisten Per Fritzell, den före detta fotbollsspelare och numera expertkommentatorn Hanna Marklund, trummisen Mikkey Dee och Sveriges kanske störste bandyprofil genom tiderna Per Fosshaug. Hälsningar från har premiär 12 april.

- Hur ofta får man chansen att ta familjen på en resa till 1987?! Det har onekligen hänt en del i sättet vi umgås och kommunicerar och det blev väldigt roliga och tänkvärda dagar för oss allihopa, säger Magdalena Graaf, en av de medverkande.

Var det bättre förr? Annorlunda var det i alla fall - på många sätt. Inte minst tekniken. I Hälsningar från ska sex familjer under några dagar bo, umgås, äta och leva precis som man gjorde när mamman eller pappan i familjen var tolv år gammal. Hus, inredning, kläder, frisyrer, bil, tv, musik, mat, lekar - ja allt - är i perfekt samklang med hur det var och såg ut då. Det blir en kul, intressant och lärorik upplevelse. Inte bara för den kända personen, utan för hela familjen, som precis som tv-tittarna, får uppleva hur det var att vara barn i en viss tid. Tider som på så många sätt känns som ett århundrade sedan även om bara ett par decennier är det som skiljer från idag.

Medverkande och familjemedlemmar som är med i Hälsingar från är följande: 

Magnus Samuelsson
År 1982
Fru: Kristin
Barn: David 15 och Sara 13

Magdalena Graaf
År 1987
Fästman: Filip  
Barn: Lancelot 17, Tristan 13 och Charlie 6

Mikkey Dee
År 1975
Fru: Mia
Barn: Max 21 och Marcus 15

Per Fritzell
År 1968
Fru: Carin
Barn: Nils 14 och Ella 13

Per (Pelle) Fosshaug:
År 1978
Fru: Vicktoria
Barn: Vilde 11 och Beppe 9 

Hanna Marklund
År 1990 
Man: Rickard
Barn: Elma 9 år, Alice 6 år och Ina 4 år. 

Hälsingar från sänds i sex program och har premiär torsdagen den 12 april kl 20.00 i TV4 och på TV4 Play.

Hälsningar från – kända svenskar tar med familjen på en tidsresa

I TV4:s nya program Hälsningar från åker en känd svensk person tillsammans med sin familj tillbaka till året då den kända personen var tolv år gammal. Familjen...

I TV4:s nya program Hälsningar från åker en känd svensk person tillsammans med sin familj tillbaka till året då den kända personen var tolv år gammal. Familjen ska under några dagar bo, umgås, äta och leva precis som man gjorde då. Det blir en varm och rolig nostalgitripp för de flesta. Men för somliga blir det ouppkopplade livet en riktig utmaning. Hälsningar från har premiär våren 2018 och programledare är Pär Lernström.

- Var det bättre förr? För de familjer som provar att leva tillsammans i ett annat decennium blir det i alla fall väldigt uppenbart att mycket var annorlunda. Var vi t.ex. duktigare på att umgås på 70-talet när inte valmöjligheterna var så många. Hur noga var det med bilbälte på 60-talet? Hälsningar från är både roligt och utbildande och aldrig har uttrycket för hela familjen passat bättre, säger Pär Lernström

Hälsningar från visas i totalt sex program och i varje program följer tittarna en ny känd deltagare som tillsammans med sin familj flyttar in i ett hem som är helt anpassat till stilen från året då huvudpersonen var tolv år gammal. Det är inte bara inredningen som är i perfekt harmoni med sin dåtida samtid, utan det gäller precis allt; transportmedel, hår, kläder, mat, lekar, tv, skivsamlingar och radioprogram.

- Det här är ett varmt, charmigt och engagerande program som på ett naturligt sätt kommer underhålla flera generationer, säger Martin Nygren, exekutiv producent TV4.

Hälsingar från har premiär våren 2018 i TV4 och på TV4 Play.

Programmet produceras av Nexiko, exekutiv producent på Nexiko är Karin af Klintberg