Att resa tillbaka i tiden är en dröm för många och i programmet Hälsningar från blir den drömmen verklighet. Det blir roliga, nostalgiska och för barnen abstinensfyllda resor till en ouppkopplad tid utan smartphones, streamingtjänster och sociala medier.

- Det är en sådan oerhörd lyx att få göra de här roliga och lärorika nostalgiresorna. Både för att det är kul att se hur de medverkande påverkas och reagerar, framförallt barnen, men också för vilka minnen som dyker upp i mitt eget huvud under vissa årtionden. Somliga härliga minnen, andra oerhört smärtsamma skamköljningar – ajajaj, säger Pär Lernström.

I den andra säsongen av Hälsingar från går resorna till 40-, 70-, 80- och 90-talet. Resenärerna är Casper Janebrink, Siw Malmkvist, Joe Labero, Julia Dufvenius, Tony Rickardsson och Tommy Myllymäki som tillsammans med sina familjer reser tillbaka i tiden till året då dom var 12 år gamla.

Under en långhelg ska dom leva i ett hus där tiden stått stilla och allt är i samklang med sin samtid; transportmedel, hår, kläder, mat, lekar, tv, skivsamlingar och radioprogram. Vad åt man, hur lekte man, vad såg man på teve, hur lät musiken och hur umgicks man med sin familj?

- Hälsningar från är feel good infotainment när den är som bäst. En nostalgipralin vackert paketerad och med smak av humor, värme och lite folkbildning säger, Martin Nygren, exekutiv producent TV4.

Medverkande och året de besöker:

Casper Janebrink
År: 1983
Fru: Helena
Barn: Alice och Felix

Siw Malmkvist
År: 1949
Barn: Henrik
Barnbarn: Habib och Amira

Joe Labero
År: 1976
Fru: Anna
Barn: Nicole

Julia Dufvenius
År: 1988
Sambo: Christopher Wollter
Barn: Tilde och Vide

Tony Rickardsson
År: 1982
Fru: Christina
Barn: Victoria, William, Natalie och Michelle

Tommy Myllymäki
År: 1991
Fru: Malin
Barn: Nahla, Noomi och Jack

Den andra säsongen av Hälsningar från består av totalt sex program och har premiär torsdag den 11 april, klockan 20.00, på TV4 och på TV4 Play.