Är du vårt nya ansikte ut mot publiken? Nu söker vi dig som är minst 20 år gammal och vars hjärta klappar lite extra för kommunikation, populärkultur, tv och teknik. Om du dessutom gillar att stå framför kameran, sociala medier och kan uttrycka dig kreativt i skrift så har vi sommarjobbet för dig.

Skicka in din ansökan och kanske får just du chansen att komma till vår castingdag fredagen den 15:e april 2016 och slutligen bli vår nya kollega i sommar. Lycka till!

Instruktioner:

* Du ansöker HÄR genom att ladda upp en kort presentation av ett valfritt program på TV4 (max 30 sek) tillsammans med ditt CV och ett personligt brev.

Din ansökningsvideo för max vara 20MB. Det kan vara filmat med mobilkamera eller vanlig digitalkamera så länge ljudet är OK.

Du kan också ladda upp din video via Youtube, Vimeo eller annan videotjänst och lägga direktlänken i din ansökan.

* OBS: Du som filmar med smartphone ska filma på bredden. Det är också viktigt att du namnger ditt klipp med förnamn och efternamn.

Sista ansökningsdag: Måndagen den 21 mars 2016.

Manusförslag

Om du inte vill skriva en helt egen text kan du få lite hjälp här. Det är helt okej att ändra i texterna.

Förslag 1:

Han är en politisk vilde, känd för sin aggressiva marknadsföring, sin förmögenhet och sin starka personlighet.
Donald Trumps raketkarriär inom politiken har kantats av minst sagt kontroversiella uttalanden, men också av enorma framgångar.
Ikväll får vi en inblick i hans liv, hans uppväxt och träffa hans hängivna väljare. Se den brittiska dokumentären Donald Trumps galna värld, klockan nio.

Mer om presidentvalet i USA får vi också Nu i Nyheterna.