Reglerna för tävlingen är enkla.

1. Fota en bild som fångar vad baklycka är för dig.

2. Ladda upp bilden på:

- Instagram och märk din bild med #baklycka och @kungsornen.

eller

Hela Sverige bakars eller Kungsörnens Facebooksida och märk din bild med #baklycka.

3. Klart!

Varje onsdag väljer Hela Sverige Bakars redaktion ”Veckans bästa baklyckebild” som vinner en form från OBH och produkter från Kungsörnen till ett värde av 300 kronor. Veckovinnaren publiceras på Instagram och TV4.se/helasverigebakar.

Den sista vecka utser vi en finalvinnare med den bild som bäst visade vad baklycka är. Då går vi igenom alla bidrag som varit med under hela tävlingstiden (20 maj - 11 juni) och väljer en lycklig tävlande som vinner köksmaskinen Hercules från OBH Nordica.

Tävlingen pågår under drygt tre veckor:

Vecka 1 (20 maj - 27 maj)

Vecka 2 (27 maj - 3 juni)

Vecka 3 (Final: 3 juni - 11 juni)

Tävlingsregler

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN via Instagram och Facebook.

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, Meter eller deras familjer får ej medverka i denna tävling.

3. Bara tävlingsbidrag skickade on-line via Instagram eller Facebook kommer att tas emot. För att ha möjlighet att vinna priser i tävlingen måste den tävlande ge TV4-GRUPPEN rätt att utan kostnad publicera tävlingsbidraget på sina egna plattformar i samband med att vinnarna utses.

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 11 junir 2015 för att vara giltiga. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från TV4-GRUPPEN.

Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

7. Vinnaren meddelas personligen av TV4 och offentliggörs via TV4.se/helasverigebakar, instagram och Facebook.

8. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vi senare tillfälle.

9. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har TV4-GRUPPEN rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

10. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

11. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.