UPDATE: De lyckliga vinnarna i tävlingen om 10 stycken köksmaskiner från KENWOOD är: Elin Bäckström, Thea Arnrup, Simone Hanna, Jossefin Larsson, Jessica Kirjavainen, Maria Södergren, Tabasom Javanbakht, Kristina Nordin, Emma Andersson och Isabella Berglund. Ni har blivit meddelade på mail. GRATTIS till er!

Våra villkor

1. Tävlingen arrangeras av TV4-GRUPPEN i samarbete med KENWOOD

2. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige, är deltagare under 18 år krävs målsmans godkännande. Anställda eller representanter för TV4-GRUPPEN, KENWOOD eller deras familjer får medverka i denna tävling, men kan ej placera sig.

3. Bara tävlingsbidrag som är uppladdade i kommentarsfältet för tävlingsinlägget kommer att tas emot.

4. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

5. TV4-GRUPPEN ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga bidrag.

6. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt den 7 november 2017 för att vara giltiga.

7. De 10 mest kreativa motiveringarna kommer att utses av en jury bestående av representanter från KENWOOD. Deltagare är själva ansvariga utgivare av tävlingsbidragen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Juryns beslut kan inte överklagas.

8. Vinnaren meddelas personligen av KENWOOD och offentliggörs via Hela Sverige Bakars Facebook-sida, senast den 20 november 2017.

9. Personlig information om tävlingsdeltagare kommer att användas till att administrera anmälningar, att informera vinnarna om vinsterna och för distribution av vinster. Personlig information kommer endast att användas till marknadsföring om deltagaren har samtyckt till sådant bruk vid anmälningen eller vid senare tillfälle.

10. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. Om det mot all förmodan skulle visa sig att vinsten inte är tillgänglig, har KENWOOD i tävlingen rätt att ersätta vinsten med ett alternativ som de anser ha motsvarande värde.

11. Deltagarna accepterar att om de vinner så har TV4-GRUPPEN rätt att, utan ytterligare betalning eller tillstånd, använda deltagarnas ålder och namn på webbplatsen/i publikationer/i sändning, för att tillkännage vinnarna av denna tävling samt för marknadsföringsändamål som har samband med tävlingen.

12. Prisupplysning
1:a-10:e pris: 1st Kenwood Chef Titanium XL (KVL8300S)
Värde: 8 000 sek

13. TV4-GRUPPEN förbehåller sig rätten att justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.