Helt sjukt

Sponsorer

Slut för säsongen

Artiklar från april 2014

Läs chatten om ADHD med Ing-Marie Wieselgren, Frank Andersson, Camilla Henemark och Dr Eric Rydman.

Säsongens sista Helt sjukt handlade om ADHD. Efter programmet svarade specialisten Ing-Marie Wieselgren, brottningslegenden Frank Andersson, artisten Camilla Henemark och Dr Eric på tittarnas frågor i en chatt. Här kan du läsa alla frågor och svar.

Läs hela

Ing-Marie Wieselgren, läkare och specialist inom psykiatri, svarar på frågor om ADHD.

I det säsongsavslutningen av Helt sjukt är talar man om ADHD. En av de medverkande i programmet är experten Ing-Marie Wieselgren som är läkare och specialist inom psykiatri. Här berättar hon mer om diagnosen i en intervju.

Läs hela

Information och länkar om ADHD, kvällens ämne i Helt sjukt den 23 april.

I säsongsfinalen av Helt sjukt pratar man om diagnosen ADHD. Här kan du läsa mer kring symtomen och hur man kan göra för att söka hjälp.

Läs hela

Läs chatten om 'sjukdom mitt i livet' med Susanna Rosenqvist, Mattias Särnholm och Eric Rydman

Säsongens femte Helt sjukt handlade om oväntade sjukdomar. Efter programmet svarade Roomservice-snickaren Mattias Särnholm, experten Susanna Rosenqvist och doktor Eric Rydman på tittarnas frågor i en chatt. Här kan du läsa alla frågor och svar.

Läs hela

Susanna Rosenqvist, cancerläkare och psykiatriker, talar om "sjukdom mitt i livet"

I det femte avsnittet av Helt sjukt är temat "sjukdom mitt i livet": En av de medverkande i programmet är experten Susanna Rosenqvist som är cancerläkare och psykiatriker. Här berättar hon mer om ämnet i en intervju.

Läs hela

Läs chatten om träning med Katerina Janouch, Yvonne Lin och Eric Rydman

Säsongens fjärde Helt sjukt handlade om träningshets. Efter programmet svarade Katerina Janouch, träningsexperten Yvonne Lin och doktor Eric Rydman på tittarnas frågor i chatten. Här kan du läsa alla frågor och svar.

Läs hela

Dr Erics träningstips

Dr Eric tipsar hur man ska göra när man vill komma igång med träningen

Läs hela

Dr Eric: Tecken på träningshets

Dr Eric listar tecken på när träningen blivit mer skadlig än hälsosam.

Läs hela

Hälsovetaren Yvonne Lin pratar om hälsa och träning

I det fjärde avsnittet av Helt sjukt är temat "träning som drog". Gäst i programmet är bl.a. Yvonne Lin som är hälsovetare och expert på området ortorexi. Vi har pratat med Yvonne och hälsa och träning.

Läs hela

Läs chatten om depression med Ullakarin Nyberg och Eric Rydman

Ullakarin Nyberg och Eric Rydman.

Säsongens tredje Helt sjukt handlade om depression, och efter programmet svarade psykiatrikern Ullakarin Nyberg och doktor Eric Rydman på tittarfrågor i chatten. Här kan du läsa frågor och svar.

Läs hela
Visa fler