Herngrens husbil

Premiär 21 augusti 21.00 i Sjuan och på TV4 Play
Premiär 21 augusti 21.00 i Sjuan och på TV4 Play

Senaste från Herngrens husbil

Felix och Moa Herngren på husbilsemester med andra kända syskonpar

Syskonen Felix och Moa Herngren ger sig ut på vägarna i Felix husbil och tillsammans med ett annat känt syskonpar gör de en roadtrip genom Sverige. Resorna går...

Syskonen Felix och Moa Herngren ger sig ut på vägarna i Felix husbil och tillsammans med ett annat känt syskonpar gör de en roadtrip genom Sverige. Resorna går från Stockholm till gästernas barndomshem, lantställe, släktgård eller annan plats i Sverige som det finns en tydlig koppling till. Herngrens husbil har premiär 21 augusti klockan 21.00 i Sjuan och på TV4 Play.

- Vi är båda jätteintresserade av relationer och vår ambition med det här programmet har varit att lära känna gästerna på ett nytt sätt genom att sammanföra dem med deras syskon och tillsammans besöka platserna där dom växte upp. Skulle de falla tillbaka i gamla konkurrensmönster och syskongräl? Visa barnsliga sidor hos varandra som vi aldrig sett förut? Döm om vår förvåning när vi upptäckte att det istället var vi som stod där och tjafsade om vem som skulle få störst bullbit och kände oss som två åttaåringar igen. Det slutade med att vi fick borra lika mycket i vår egen relation som i våra gästers och vad det är som gör att den här syskongrejen sitter så djupt att man så lätt halkar tillbaka i småbarnsåren fast man är trettiofem år äldre, säger Felix och Moa Herngren.

Syskonparen Felix och Moa möter på husvagnssemestern är Kristin Kaspersen och Malin Berghagen, Björn och Oscar Gustafsson, Pernilla och Linus Wahlgren, Peg och Penny Parnevik, Susanna och Jenny Kallur samt Plura och Carla Jonsson. Längs vägen stannar de vid sevärdheter, rastplatser och möter folk i sommarsverige. Felix och Moa ordnar olika aktiviteter som har koppling till syskonen de träffar, barndomen eller orten de befinner sig på.

Herngrens husbil är rolig reality men även ett öppet, ärligt och spännande samtal. Ett program fyllt med rörelse och spontanitet. Programmet har premiär tisdagen 21 augusti 21.00 i Sjuan och på TV4 Play.