Hockeyallsvenskan

C More förlänger avtalet med Hockeyallsvenskan fram till 2026

C More fortsätter sin storsatsning på svensk ishockey.
Nu förlängs avtalet med Hockeyallsvenskan fram till och med säsongen 2025/2026.
- Vi är väldigt glada över förtroendet att få fortsätta visa Hockeyallsvenskans alla matcher exklusivt, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på C More och TV4.

Hockeyfrossa på C More - 25 försäsongsmatcher direktsänds

Har du också längtat efter att hockeysäsongen ska kicka igång? Nu behöver du inte vänta längre. Idag startar C More sin uppladdning - nu kan du se mer än 25 träningsmatcher med lagen i SHL och Hockeyallsvenskan.
- Intresset för SHL och HockeyAllsvenskan från våra tittare är som vanligt stort och nyhetsrapporteringen inför kommande säsong är redan väldigt intensiv. Vi är glada för att kunna erbjuda våra hockeyfans möjligheten att kunna följa sitt favoritlag under försäsongen på C More, säger Johan Cederqvist, programchef Sport, C More och TV4-Gruppen.

Modo sparkar Andreas Johansson

Efter en svag säsong i hockeyallsvenskan väljer Modo nu att sparka tränare Andreas Johansson, det skriver allehanda.se.

Lidström hjälper krisande Västerås

Västerås ligger näst sist i hockeyallsvenskan. För att undvika kval och nedflyttning vänder man sig till den förre stjärnbacken Nicklas Lidström.

Prestberg gjorde comeback när Leksand vann

Det var tio månader senast som Pelle Prestberg spelade en ishockeymatch. På fredagskvällen gjorde den 37-årige Leksandsspelaren comeback när Leksand vann över Örebro med 3—2 i hockeyallsvenskan.
- Det känns bra, att åka hem med tre poäng. Jag är jättenöjd, inga problem, det kändes bra, sade Prestberg till TV10.

God fortsättning för Djurgården

Pigga, vakna, hungriga.
Djurgårdens hockeyspelare är på gång i allsvenskan.
Tur har de också. Säsongens märkligaste mål bäddade för 4—3-segern mot Örebro på Hovet.
- Pucken studsar vår väg, sade tränaren Tony Zabel.

Farligt glas i hockeyallsvenskan

I elitserien är det numera förbjudet med så kallat härdat eller hårt glas runt omkring hockeyrinken. Men i hockey-allsvenskan finns det fortfarande kvar i ishallarna i Karlskrona, Ljungby, Oskarshamn och Tingsryd.

Tingsryd går emot NHL-beslut

Hockeyallsvenskan har följt i Elitseriens fotspår och säger nej till NHL-proffs på korttidskontrakt. Det får Tingsryd och tränaren Petter Nilsson att rasa.

Stort biljettryck för nykomling

Om två veckor startar hockeyallsvenskan, med Karlskrona HK som nykomling i serien. Biljettrycket inför seriestarten är mycket stort. Nära tre av fyra biljetter är redan sålda till samtliga KHK:s 26 hemmatcher.

JVM-stjärnan får skarp kritik

VIK-talangen Mikael Backlund och en av nyckelspelarna i fjolårets JVM-lag, får skarp kritik av sportchefen i Västerås och riskerar att få sparken.
- Vi är inte alls nöjda, säger VIK:s sportchef Leif Rohlin.