Humorgalan - för varenda unge

Slut för säsongen

Artiklar från april 2014

Unicef och TV4 samarbetar om Humorgalan - för varenda unge

Bild från flyktinglägret Zaatari, Jordanien, strax söder om gränsen till Syrien.

I regeringskorridorer, slumområden, flyktingläger och avlägsna byar gör UNICEF sitt yttersta för att varenda unge ska få sina rättigheter tillgodosedda. De förhandlar med beslutsfattare och hjälper till med det mest grundläggande under barnens uppväxt – hela vägen från mammas mage och ut i vuxenlivet.

Läs hela

Robert Gustafsson står för sketcherna i Humorgalan

Robert Gustafsson

Komikern Robert Gustafsson har skrivit och regisserat alla sketcher i den tolfte Humorgalan. På scen står bland andra Peter Dalle, Marie Richardsson, Nina Persson och First Aid Kit.

Läs hela

Så använder UNICEF mobiltelefoner i hjälparbetet

Rapid FTR används för att återförena familjer i katastrofområden.

I dagens Nyhetsmorgon hämtades Jenny Strömstedts mobiltelefon för att resa till Uganda där den ska hjälpa till i Unicefs volontärarbete. Läs mer om hur mobiltelefoner kommer till nytta i fält.

Läs hela

Anja Pärson, David Hellenius och Eva Röse leder Humorgalan

Humorgalan – för varenda unge sänds torsdag 1 maj och leds i år av programledaren David Hellenius, skådespelaren Eva Röse samt världsmästarinnan i alpin skidåkning Anja Pärson.

Det blir världsföräldrarna Anja Pärson, David Hellenius och Eva Röse som står som galavärdar när Humorgalan direktsänds i TV4. Kvällen blandar liveframträdanden från bland andra First Aid Kit och Nina Persson med sketcher skrivna och regisserade av Robert Gustavsson och reportage från Unicefs arbete runt om i världen. Humorgalan – för varenda unge sänds torsdag 1 maj klockan 20.00.

Läs hela