För elfte året i rad samarbetar TV4 med Unicef och direktsänder Humorgalan - för varenda unge. Insamlingskvällens mål är att få så många tittare som möjligt att bli världsföräldrar och hjälpa barn i utsatta situationer runt om i världen. Kvällens viktiga ämne tas upp i flera reportage och blandas med underhållning i form av liveuppträdanden och humor.

Galavärdarna är skådespelerskan Eva Röse, programledaren och författaren Mark Levengood samt programledaren och komikern David Hellenius. Alla tre är Unicef-ambassadörer. 

För att se Unicefs arbete runt om i världen reser Anja Persson till Sierra Leone där hon träffar en mormor som ensam tar hand om sina två barnbarn som just blivit föräldralösa. Anders Bagge åker till Vietnam för att möta barn med funktionshinder i provinsen Da Nang. David Hellenius har åkt till Georgien, för att besöka de de barn som lever och arbetar på gatan i Tbilis. Arja Ormos från Stockholm är en av Unicefs alla världsföräldrar. Hon reser till flyktinglägret Zaatari i Jordanien, där det finns 100.000 människor som har flytt undan inbördeskriget i Syrien. Där träffar hon barn som har fått lämna allt bakom sig i hemlandet.

Artisterna som uppträder är Gyllene tider, Carola, Zara Larsson och Yohio.