I en annan del av Köping handlar om längtan, kärlek och drömmar. Men också om oro och besvikelser och om nervositeten man kan känna före dansen i Folkets park. Om hur viktigt det är att vinna även om man bara bowlar på skoj, om hur mycket och intensivt man kan längta efter sin mamma ibland. Och om drömmen om att någon gång träffa den rätte.

I sex avsnitt får vi följa seriens huvudpersoner Linda, Mats, Tobbe och Micke. I en annan del av Köping är historien om deras liv.

På gruppboendet bor Linda tillsammans med några av sina bästa kompisar. Hon är 35 år och tycker mycket om Köping, särskilt på sommaren.

Gå till Lindas sida

Mats är 35 år, stor och stark. Mats är alltid hjälpsam och är något av en storebror i gruppboendet. Hans största intresse är bilar.

Gå till Mats sida

Tobbe är 46 år och kan mycket väl vara Sveriges roligaste människa - Tobbe vräker ur sig vassa repliker på löpande band. Tobbe har två brinnande intressen i livet - fotboll och kaffe. Det sistnämnda kan han få lite för mycket av ibland.

Gå till Tobbes sida

I rummet som ligger närmast entrén bor Micke. Han är 27 år och pratar mycket, men han kan vara ganska svår att förstå. Han gillar att ha saker på gång. Och så gillar han musik. Han sjunger och dansar, gärna för sig själv, nästan varje dag.

Gå till Mickes sida